Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας ο Τουράμ | Δεν προλαβαίνει ο Κιμπεμπέ

 

Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ επιβραβεύεται για τις πολύ καλές εμφανίσεις του, καθώς θα είναι ο 26ος ποδοσφαιριστής στην αποστολή που επέλεξε ο Ντιντιέ Ντεσάν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ανακοινώσει αρχικά ρόστερ 25 παικτών για το επερχόμενο Μουντιάλ, ωστόσο ο Μάρκους Τουράμ “έπεισε” τον 54χρονο και θα βρεθεί και αυτός στη μεγαλύτερη, σε επίπεδο χωρών, ποδοσφαιρική διοργάνωση. Σύμφωνα με την “Equipe”, ο έμπειρος προπονητής επέλεξε τον 25χρονο, διότι μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής, προσφέροντας λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Ο επιθετικός της γερμανικής ομάδας μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας, ενώ είχε να κληθεί από το τελευταίο EURO. Φέτος, σε Bundesliga και DFB-Pokal, έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις, σκοράροντας 13 γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Αντιθέτως, εκτός της 26μελούς αποστολής θα μείνει ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, ο οποίος δεν έχει… απαλλαγεί από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και τη θέση του πήρε ο Αξέλ Ντισασί.

Αναλυτικά η αποστολή των “τρικολόρ”:

Τερματοφύλακες: Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Ουγκό Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Ρεν)

Αμυντικοί: Ραφαέλ Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπεντζαμίν Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Λούκας Ερναντέζ (Μπάγερν Μονάχου), Αξέλ Ντισασί (Μονακό), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιότ Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου), Ιμπραχίμα Κονατέ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Ορελιέν Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματέο Γκεντουζί (Μαρσέιγ), Ζορντάν Βερετού (Μαρσέιγ), Εντουάρντο Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό)

Επιθετικοί: Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Κρίστοφερ Ενκουνκού (Λειψία), Μάρκους Τουράμ (Γκλάντμπαχ).//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει, μέχρι στιγμής, καμία απολύτως ενημέρωση για θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή»

admin

Ετοιμάζει διπλό χτύπημα με Έβανς και Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός

admin

Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

admin