Image default
MEDIA

Κλειστά σχολεία αύριο, 27/01: Η απόφαση Πατούλη για την Αττική

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο 27/01 και ποια θα παραμείνουν ανοιχτά.

Τι είπε ο Πατούλης για την Αττική.

 

Κλειστά σχολεία αύριο, 27/01: Η απόφαση Πατούλη για την Αττική
Κλειστά σχολεία αύριο, 27/01: Η απόφαση Πατούλη για την Αττική

 

Η σύσκεψη σχετικά με το εάν θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο (Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου) στην Αττική ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο Παρασκευή 27/1 θα παραμείνουν ανοιχτά στην Αττική.

Ο κ. Πατούλης έκρινε πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα πρόκειται σταδιακά να υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολεία: Ποια αργία «εξαφανίστηκε» από τις διακοπές των μαθητών

 

Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση «με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής».

 

 

Αυτός είναι ο Δωρεάν αριθμός που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι

 

 

Παράλληλα, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου είχε δοθεί εντολή να παραμείνουν κλειστά όλα τα εσπερινά σχολεία, αλλά τα σχολεία όπου γίνονται απογευματινά μαθήματα.

Που θα είναι κλειστά αύριο τα σχολεία

Ωστόσο, σε Ρόδο, Ζάκυνθο και Σύμη έχει ανακοινωθεί πως τα σχολεία θα είναι κλειστά και αύριο, με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται μέσω τηλεκπαίδευσης. Σημειώνουμε ότι αναφερόμαστε σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα τρία αυτά νησιά.

Οι δήμαρχοι των τριών νησιών αποφάσισαν το κλείσιμο των σχολείων, καθώς προβλέπονται ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι για αύριο, Παρασκευή, σε Ρόδο, Ζάκυνθο και Σύμη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το «imerazante», ο Δήμαρχος Ζακύνθου αποφάσισε «τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου. Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης».

The post Κλειστά σχολεία αύριο, 27/01: Η απόφαση Πατούλη για την Αττική appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com KalimeraEllada

Σχετικές αναρτήσεις

Πληρώνεται σήμερα το έκτακτο επίδομα 300 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

admin

Ψυχοκόρες: Ο Μέλιος δεν λογαριάζει τα μυστικά της Φρόσως

admin

Το Προξενιό της Ιουλίας: Παίρνουν την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους

admin