Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλοπ: «Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο»

 

Την απογοήτευση του για την εικόνα της Λίβερπουλ εξέφρασε ο Γερμανός τεχνικός μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με την Φούλαμ για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ανάγκασε την Λίβερπουλ να αφήσει δυο πολύτιμους πόντους στο ”Κρέιβεν Κότατζ” για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Γιούργκεν Κλοπ.

Οι ”reds” έκαναν πολλά λάθη ειδικά στο αμυντικό σκέλος και είχαν αρκετά νεκρά διαστήματα με τον Γερμανό προπονητή να τονίζει πως δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του και πως δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το καλύτερο πράγμα αναφορικά με το ματς είναι το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μας δεν ήταν σωστή από την αρχή του ματς. Πήραμε έναν πόντο κάνοντας ένα κακό παιχνίδι και δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο»

«Χρειάζεται να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Κάναμε το αντίθετο από αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε ποτέ το μομέντουμ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα έχοντας τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά πιθανότατα δεν αξίζαμε τη νίκη».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΟΚ: Στη διάθεση του κοινού το δεύτερο “σετ” εισιτηρίων

admin

Κόντρα στη Μίλαν για το… όνειρο ο Ολυμπιακός

admin

Με ράλι ο Τσιτσιπάς έσωσε την παρτίδα – Πρόκριση για τέταρτη φορά στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης

admin