Image default
LIFESTYLEΜΟΔΑ

Κομψά και άνετα ανδρικά φούτερ

Τα ανδρικά φούτερ είναι ίσως το αγαπημένου ρούχο των ανδρών, ειδικά όταν πρόκειται για την εποχή του χειμώνα. Είναι ένα ρούχο που προσφέρει από τη μία άνεση, με τα ποιοτικά και ζεστά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του, αλλά και στυλ, σε ένα αρκετά απλό ντύσιμο, που όμως μπορεί να αναδείξει τους άνδρες.

Μπορεί για τις γυναίκες να δείχνει αρκετά καθημερινό, όμως οι άνδρες τείνουν να φορούν φούτερ σε αρκετά περισσότερες περιστάσεις της ζωής τους. Βεβαίως, η ποικιλία σε ανδρικά φούτερ είναι τόσο μεγάλη, που θα βρείτε κάποιο ιδανικό για να το φοράτε τις μέρες που είστε σπίτι και εξασφαλίζει άνεση και ζεστασιά, αλλά και κάποιο που θα φορέσετε και θα είστε στυλάτοι και εκτός σπιτιού, στη δουλειά σας, σε μία βόλτα ή σε μία βραδινή έξοδο.

Πρόκειται για ένα ρούχο που θα βρείτε σε τεράστια γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, αφού έχει ταυτιστεί με την ανδρική μόδα. Με μία έρευνα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Bolf σίγουρα θα εντοπίσετε ανδρικά φούτερ που θα σας ενθουσιάσουν.

Τί είδη υπάρχουν σε ανδρικά φούτερ;

Τα ανδρικά φούτερ, ως ρούχα, είναι γενικά αρκετά απλά. Οι παραλλαγές τους είναι λίγες, μπορούν όμως να κάνουν τη διαφορά σε ότι αφορά την άνεση και τη χρηστικότητά τους για τον κάθε άντρα.

Φούτερ με κουκούλα

Τα φούτερ με κουκούλα είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ρούχο για τις ημέρες του χειμώνα. Το ζήτημα της βροχής είναι προφανές, όμως θα πρέπει να σας απασχολήσει και αυτό της ζεστασιάς. Ίσως να μην μπορείτε να τα φορέσετε μερικές ζεστές ημέρες της άνοιξης ή του φθινοπώρου, αφού η κουκούλα μπορεί να σας προκαλεί ακόμα και ιδρώτα. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για χουχούλιασμα στο σπίτι.

Φούτερ χωρίς κουκούλα

Πολλοί ταυτίζουν τα φούτερ χωρίς κουκούλα με τις κλασικές ανδρικές μπλούζες. Γενικότερα, πάντως, αυτά τα φούτερ είναι αρκετά πιο χοντρά από τις κλασικές μπλούζες, ενώ η γραμμή τους μπορεί να αναδείξει εξαιρετικά το σώμα σας. Μπορείτε να τα φορέσετε και σε επίσημες περιστάσεις, ενώ συνήθως θα τα βρείτε σε μονόχρωμα κομμάτια, αφού οι στάμπες και τα πιο έντονα σχέδια εμφανίζονται στα πιο καθημερινά φούτερ με κουκούλα.

Φούτερ με φερμουάρ

Ένα κράμα φούτερ και ζακέτας, ένα ιδανικό ρούχο για όλες τις εποχές. Μπορείτε να το φορέσετε το φθινόπωρο ή την άνοιξη, αλλά και το χειμώνα, με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι από κάτω. Έτσι, θα μπορείτε να προσαρμοστείτε σε κάθε καιρική συνθήκη και θερμοκρασία. Μπορείτε να έχετε ανοιχτό το φερμουάρ για άνεση και στυλ.

Τί να προσέξω πριν αγοράσω ένα ανδρικό φούτερ;

Οι εταιρείες που δημιουργούν ανδρικά φούτερ είναι πάρα πολλές, συνεπώς δεν θα είναι εύκολη η επιλογή ενός ρούχου ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε περίπου τι ψάχνετε, αλλά και τις σας ταιριάζει. Θα συναντήσετε φούτερ σε διάφορες γραμμές, με στενή μέση και ανοικτούς ώμους ή σε πιο απλό στυλ, το οποίο όμως μπορεί να δείχνει φαρδύ στην περιοχή της κοιλιάς σας, αν είστε πολύ αδύνατοι.

Με βάση το σωματότυπό σας, αναζητήστε το πιο κατάλληλο ρούχο, με τις φωτογραφίες που βρίσκετε στα διαδικτυακά ηλεκτρονικά καταστήματα να είναι αρκετά χρήσιμες σε αυτή την περίπτωση.

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαλόνια γενεθλίων: Δημιουργώντας Στιγμές

admin

Βιβλίο “Ανάσες Αγάπης” από την Καβαλιώτισσα Αναστασία Γεωργακοπούλου

admin

Τι είναι οι Πισίνες προκατ;

admin