Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κορμπεράν: «Το ματς με τη Φράιμπουργκ απαιτεί το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης»

 

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα κόντρα στη γερμανική ομάδα και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι το εν λόγω ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο εάν έχει καταλήξει σε ενδεκάδα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε τη… σκυτάλη από τον Πεπ Μπιέλ στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο αυριανό (15/9) παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Φράιμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ινμπόμ Χουάνγκ και εάν έχει καταλήξει για την 11άδα: «Ο Ίνμπομ συνεχίζει τη θεραπεία του και το νέο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα είναι διαθέσιμος. Για την 11άδα ναι έχω αποφασίσει». 

Για τη Φράιμπουργκ: «Εμείς κοιτάζουμε το πώς θα αντιμετωπίσουμε πιο καλά τη Φράιμπουργκ. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό. Απαιτεί το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης. Αυτό είναι το κίνητρο για κάθε παίκτη. Ότι θα αντιμετωπίζει απαιτητικά παιχνίδια και απαιτητικούς αντιπάλους».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Σε κάποια ματς έχουμε ξεκινήσει καλά όπως με τον Απόλλωνα. Μετά υπάρχουν ματς που σβήνει η ένταση. Υπάρχει ένας προπονητής που λέει πως τα πρώτα 90 λεπτά είναι τα πιο σημαντικά. Συμφωνώ με αυτόν τον προπονητή. Στο ποδόσφαιρο εάν μπεις καλά θα πρέπει να συνεχίσεις καλά. Εάν δεν μπεις καλά θα πρέπει να το αλλάξεις αυτό».

Για τον Βαλμπουενά: «Ο Βαλμπουενά δεν θα είναι μαζί μας. Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό. Όχι σοβαρό αλλά δεν θα είναι μαζί μας. Όταν ήρθα στην ομάδα υπήρχαν προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που προσπαθήσαμε να μειώσουμε. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι σημαντική και επηρεάζει την αγωνιστική σεζόν. Μπορώ να ασχοληθώ με αυτά που μπορώ να ελέγξω. Προσπαθήσαμε να μειωθούν οι τραυματισμοί και το έχουμε καταφέρει. Είναι τελείως διαφορετική η εβδομάδα με 2 αγώνες».

Για τον Ελ Αραμπί και εάν θα επιμείνει στον Ουί Τζο: «Την ερώτηση θα την απαντήσω αύριο. Εάν έχει καλή παράδοση ο Αραμπί θα είναι καλό είτε μπει αλλαγή είτε είναι βασικός. Εμάς  μας αρέσει να κρατάμε τις θετικές παραδόσεις και να αλλάζουμε τις αρνητικές», ενώ για τον σχηματισμό της ομάδας, είπε: «Είτε με 3 είτε με 4 στόπερ, τα χρησιμοποιώ το ίδιο και οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί. Το κριτήριο είναι η κατάσταση των παικτών. Το 2ο είναι ο αντίπαλος και για να δούμε με ποιο θα τον βλάψουμε παραπάνω».

Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Sold out το Ολυμπιακός- Άστον Βίλα

admin

MVP των προημιτελικών ο Χέιζ Ντέιβις (video)

admin

Η Mercedes ανάγκασε τον Rosberg και τον Hamilton να πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος των ζημιών εάν τράκαραν μεταξύ τους

admin