ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Μαγνησία και Έβρος μπαίνουν στο κόκκινο – «Αλλάζει χρώμα» η Αθήνα

Κορονοϊός: Μαγνησία και Έβρος μπαίνουν στο κόκκινο – «Αλλάζει χρώμα» η Αθήνα

Τα τελευταία δεδομένα για την πανδημία του κορονοϊού αλλάζουν τον Επιδημιολογικό Χάρτη της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πολιτική Προστασία εντάσσει στο «κόκκινο» επίπεδο 4 ακόμα δύο περιοχές, ενώ επίπεδο αλλάζει και το κέντρο της Αθήνας. 

Στο «κόκκινο» επίπεδο 4 θα ενταχθούν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr, η Μαγνησία και ο Έβρος. Επίσης, το κέντρο της Αθήνας αλλάζει επίπεδο και ανεβαίνει από το «κίτρινο» στο «πορτοκαλί». Τα τελευταία στοιχεία για την πανδημία του κορονοϊού, ανεβάζουν επίσης Άρτα και Άγιο Όρος από το πράσινο στο κίτρινο επίπεδο. 

Σταθερά στο «κόκκινο» θα μείνουν Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα, Λάρισα, Κιλκίς, Καστοριά, Δράμα, Καβάλα Ξάνθη, Σέρρες, Καρδίτσα και Ημαθία. Υπάρχουν όμως και οι θετικές εξελίξεις σχετικά με την πορεία του κορονοϊού, καθώς Θεσπρωτία, Ρέθυμνο, Λακωνία, Ηλεία και Ευρυτανία κατεβαίνουν από το πορτοκαλί στο κίτρινο. 

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

To άρθρο Κορονοϊός: Μαγνησία και Έβρος μπαίνουν στο κόκκινο – «Αλλάζει χρώμα» η Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Μετάβαση στην Πηγή
Author: NEWSITΒασω Δελημητρου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *