ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοτάρσκι: «Μαθαίνουμε από τέτοιου είδους παιχνίδια»

 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος από την προσωπική του εμφάνιση, αλλά απογοητευμένος για την απώλεια δύο βαθμών σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Με την απόκρουση του πέναλτι που εκτέλεσε ο Αντρέ Γκρέι αλλά και όλες τις άλλες επεμβάσεις του, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ξεχώρισε το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αυτό που τον ενδιέφερε ωστόσο, ήταν η επικράτηση επί του Άρη, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν το πρώτο μου τοπικό ντέρμπι κι ήξερα τι να περιμένω. Είναι ένα παιχνίδι που έχει υψηλή αδρεναλίνη, αλλά δε μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Ήταν μία καλή μάχη για εμάς. Μπήκαμε με μαχητική νοοτροπία, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι προφανώς. Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς, όμως αυτά τα παιχνίδια δίνουν κάτι παραπάνω. Θέλαμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο μας, αλλά κρατάμε το μαχητικό μας πνεύμα κι όλα αυτά που κάναμε σαν ομάδα».

Για τη φάση του πέναλτι που κατάφερε να μπλοκάρει: «Περισσότερες πιθανότητες έχει πάντα ένας ποδοσφαιριστής που χτυπάει το πέναλτι να σκοράρει, παρά ένας τερματοφύλακας να το πιάσει. Θα κρατήσω την απάντηση για τον εαυτό μου για να με βοηθήσει στο μέλλον».

Για τη νοοτροπία της ομάδας και τη συνέχεια: «Μεγαλώνουμε ως ομάδα, αυτή είναι η αλήθεια. Χρειαζόμαστε αυτή την ωριμότητα, για να μεγαλώσουμε, να εξελιχθούμε. Έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές κι ηλικιακά. Είμαι ένας από αυτούς… Μαθαίνουμε από τέτοιου είδους παιχνίδια κι είναι σημαντικό να παίρνουμε τα μαθήματα του κάθε παιχνιδιού όλοι μαζί ως ομάδα. Να μεγαλώνουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός, είναι τρεις βαθμοί. Έχουμε αποφασίσει ότι κοιτάζουμε αυτό, κάθε επόμενο παιχνίδι σαν τελικό και κάθε εβδομάδα μπαίνουμε να πάρουμε τους επόμενους τρεις βαθμούς».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δοκιμασία στο Μπράιτον για τη Σίτι

admin

Ζητείται αντίδραση για την ισοφάριση

admin

Η Γκράινερ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει

admin