Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κουέστα: «Ο κόσμος θα δει τον πραγματικό Άρη»

 

Ο 31χρονος γκολκίπερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικών και αναφέρθηκε στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όντας αισιόδοξος για την πρόκριση.

Ο Χουλιάν Κουέστα παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης και αναφέρθηκε στη ρεβάνς της ομάδας του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αρχικά, ο 31χρονος γκολκίπερ υποστήριξε πως: “Το γεμάτο γήπεδο θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε και όλοι μαζί ομάδα και κόσμος θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να προκριθούμε. Το πρώτο γκολ θα το βάλει ο κόσμος μας και τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς. Πάμε Αρειανάρα!”.

Εν συνεχεία ανέφερε: “Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά όλα τα παιδιά το πιστεύουμε. Είμαστε αποφασισμένοι και θα δώσουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το 2-0 του πρώτου αγώνα”.

Και συμπλήρωσε: “Δουλέψαμε καλά τις τελευταίες μέρες και αύριο το βράδυ ο κόσμος θα δει τον πραγματικό Άρη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα δώσουμε και παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε την πρόκριση. Εννοείται ότι αύριο χρειαζόμαστε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε”.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μάντζιος: «Όλοι στην ομάδα αντιλαμβάνονται πόσο πολύ ο οργανισμός του Άρη θέλει το Κύπελλο»

admin

Οι διαιτητές της αγωνιστικής στην Elite League

admin

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

admin
Translate »
×