Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κούριερ για γονείς Τσιτσιπά: «Τον πληγώνουν και αυτό μειώνει τις πιθανότητες να παίξει καλό τένις»

 

Βολές κατά των γονέων του Έλληνα τενίστα πέταξε ο άλλοτε Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, σχολιάζοντας την πίεση που ασκούν πάνω του.

Καρφιά για την πίεση που ασκούν οι γονείς του Στέφανου Τσιτσιπά στον ίδιο, πέταξε ο Τζιμ Κούριερ.

Αναλυτικά τα λόγια του άλλοτε Νο1 στον κόσμο:

«Νιώθω μια συναισθηματική ταύτιση για τον Στέφανο. Τα πράγματα που είναι εκτός ελέγχου του τον επηρεάζουν. Η οικογένειά του έχει επενδύσει τόσο πολύ στην επιτυχία του. Θέλουν τόσα πολλά για αυτόν, θέλουν να τον βοηθήσουν από την εξέδρα, αλλά απλώς τον πληγώνουν και αυτό μειώνει τις πιθανότητες να παίξει καλό τένις. Είδατε πώς έχασε το game που είχε το σερβίς, με δύο διπλά λάθη στο τρίτο σετ. Χάθηκε στο ματς όταν οι γονείς του άρχισαν να τσακώνονται. Νιώθω το παιδί. Επειδή ο Στεφ μού φαίνεται καλός τύπος και έχει πει επανειλημμένα ότι δεν θέλει τη συμβουλή από την ομάδα του, του τη δίνουν όμως.
Φαίνεται ότι χρειάζονται μια συνεδρία σε ψυχολόγο για να τα καταλάβουν όλα. Γιατί όλοι θέλουν το ίδιο πράγμα. Θέλουν το παιδί τους να τα πάει καλά, φυσικά και το κάνουν, αλλά απλά δεν λειτουργεί. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται αυτή τη στιγμή η κατάσταση τον πληγώνει περισσότερο παρά τον βοηθά».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το φοβερό buzzer-beater του Χουγκάζ από το κέντρο (video)

admin

Τα συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό για την πρόκριση

admin

Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι (video)

admin