Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κράτησε το “Χ” η Τρουά

 

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Μπρουνό Ιρλ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σαλμιέρ στο 26′, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο 1-1 κόντρα στη Ρεν.

Η Ρεν δεν κατάφερε να πάρει το “τρίποντο” στην έδρα της Τρουά, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 για την έκτη αγωνιστική της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι “ευτύχισαν” να προηγηθούν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ουγκμπό, ωστόσο λίγο αργότερα, στο 26′ έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Σαλμιέ. Έτσι, η Ρεν πίεσε, δεν κατάφερε να βρει το γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά δικαιώθηκε στο δεύτερο. Συγκεκριμένα, στο 48′, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Σανταμαρία. Πίεσαν για τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο άλλο τέρμα με τις δυο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση, καθώς λίγο πριν την έναρξη ο βοηθός διαιτητής Φλοριάν Γκονσάλβες ντε Αραούχο αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Αμεσα έσπευσαν γιατροί για τις πρώτες βοήθειες και ο διαιτητής διακομίστηκε με φορείο στα αποδυτήρια, έχοντας πάντως ανακτήσει στο ενδιάμεσο τις αισθήσεις του.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Καβγάς με ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές στο Κολωνάκι

admin

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη με την ΑΕΚ»

admin

Ακύρωσε εισιτήρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού η Βίρτους

admin
Translate »
×