ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο μετά το σοβαρό τροχαίο – Ποια η κατάσταση της υγείας του σήμερα

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε από το Εφετείο.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, Γιώτα Κηπουρού στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live, η δικαίωση ήρθε και σε δεύτερο βαθμό. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Εφετείου στις 19 Σεπτεμβρίου, αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για την ηθική βλάβη και την αναπηρία που προκλήθηκε στον γνωστό παρουσιαστή, ενώ ταυτόχρονα μείωσε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας από 30% σε 20% επειδή δεν φορούσε κράνος όταν οδηγούσε.

Ακόμη, το Εφετείο επεσήμανε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για το τροχαίο ήταν ο οδηγός του λεωφορείου που αμέλεια δεν είχε τεταμένη την προσοχή του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Η κατάσταση της υγείας του πέντε χρόνια μετά το τροχαίο

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης 21/9.

«Σήμερα πέντε χρόνια μετά το τραγικό βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχει βελτίωση και στο νοητικό και στο κινητικό επίπεδο. Δίνει έναν αγώνα να κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτόν τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγός του» σημείωσε ο κ. Αγαμέμνονας Τάτσης.

«Το ποσό που του επιδικάστηκε είναι ανάλογο της έκτασης και της βλάβης» πρόσθεσε ο κ. Τάτσης αναφορικά με την αποζημίωση που θα λάβει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του.

Να σου θυμίσουμε πως ήταν 24 Δεκεμβρίου του 2017, όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γύριζε από κέντρο διασκέδασης, όταν λεωφορείο προσπάθησε αιφνιδιαστικά τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αλλάζοντας διαδοχικά λωρίδες. Η μηχανή έπεσε πάνω του κα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη σύγκρουση. Έκτοτε, ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά έμεινε παράλυτος και καθημερινά δίνει τη δική του μάχη με την Εβελίνα Βαρσάμη και τον γιο τους να βρίσκονται στο πλευρό του.

tlife.gr

The post Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο μετά το σοβαρό τροχαίο – Ποια η κατάσταση της υγείας του σήμερα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×