Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η νέα ξανθιά καλλονή σύντροφος του και το βίντεο που ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο makeup artist και πρώην παίκτηςτου Survivor, μπορεί να είίναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο ίδιος θέλησε να κάνει μια εξαίρεση και το απόγευμα της Κυριακής 25/9 ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τη νέα του σύντροφο.

«Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πανέμορφα δώρα που μου έκανες. Επίσης δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές στα social media, αλλά αυτό αισθάνθηκα και αυτό έκανα. Θέλω να σε ευχαριστήσω που μου πήρες αυτό το άρωμα που γράφει πάνω τον τίτλο του τραγουδιού μου».

Σε άλλα βίντεο που κοινοποίησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε πως την σύντροφό του την λένε Νάνσυ, αλλά απάντησε και σε αυτούς που του έστειλαν μηνύματα στα social media και του είπαν πως η σχέση του δεν είναι αληθινή.

«Μείνετε συντονισμένοι. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν λέει ποτέ ψέματα, λέει μόνο αλήθειες. Δεν είναι απλά αληθινή, έχουμε πολλά να κάνουμε. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους εσάς που λέτε διάφορα».

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Τα καυτά φιλιά με την σύντροφο του στο Instagram

The post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η νέα ξανθιά καλλονή σύντροφος του και το βίντεο που ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×