Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κωσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο κpuφός γάμος εξπρές, οι ελάχιστοι καλεσμένοι και το πάρτι

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Instagram είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι και σύμφωνα με την κυπριακή εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα», τον Νοέμβριο θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο και στη συνέχεια θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι.

Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το φύλο του μωρού και η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι!

«Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Νοέμβριο σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 8/9, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανακοινώνοντας πως είναι έγκυος.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.

Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.

Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ανάρτησή της στο Instagram.

The post Κωσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο κpuφός γάμος εξπρές, οι ελάχιστοι καλεσμένοι και το πάρτι appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×