MEDIA

Κόκκινο Ποτάμι: Έκλεψαν τον εξοπλισμό – Η έκκληση του Μανουσάκη

Ο Μανούσος Μανουσάκης για το Κόκκινο Ποτάμι

Το συνεργείο και οι ηθοποιοί της νέας σειράς του OPEN έχουν ταξιδέψει στην Ξάνθη για τα γυρίσματα, όπου όμως συνέβη ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο θα καθυστερήσει την παραγωγή. Τα ξημερώματα στην Ξάνθη, άγνωστοι έκλεψαν το φορτηγό με όλον τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα του “Κόκκινου Ποταμιού”, όπως αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης στην πρωινή εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης σειράς τόνισε: «Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα».

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε στη συνέχεια τα στοιχεία του οχήματος, προκειμένου να ειδοποιήσει όποιος το δει τις Αρχές. Είναι ένα λευκό φορτηγό, όπου στο μπροστινό μέρος αναγράφεται «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Κάμπορος Μεταφορές». Η πινακίδα είναι η ΝΧΑ1447.

Μέχρι να βρεθεί το φορτηγό με τον εξοπλισμό που έκλεψαν από τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» θα διακοπούν κι αυτό πιθανώς να θέσει την παραγωγή εκτός προγράμματος.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κόκκινο Ποτάμι: Έκλεψαν τον εξοπλισμό – Η έκκληση του Μανουσάκη appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *