Image default
MEDIA

Κόκκινο Ποτάμι: Οι δηλώσεις των Μανουσάκη – Παντούση στην Avant Premiere

Ο Μανούσος Μανουσάκης κι η Αναστασία Παντούση στο Κόκκινο Ποτάμι μιλούν για τη σειρά

Avant πρεμιέρα έκανε το «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» του OPEN χθες, όπου η πρωταγωνίστρια Αναστασία Παντούση, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης κι οι υπόλοιποι συντελεστές έδωσαν το παρών. Τι δήλωσαν στις κάμερες;

Το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει ύστερα από 2 χρόνια ξανά στις οθόνες μας με την καθηλωτική «Συνέχεια». Η Ιφιγένεια επιστρέφει και αναστατωμένη ξεκινά ένα ταξίδι να βρει τον σύντροφό της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. «Έχω δεθεί πολύ με αυτόν τον ρόλο», σχολίασε η Αναστασία Παντούση.

«Είμαι σε μία ανυπομονησία να δω το πρώτο επεισόδιο και είμαι σε μία αναμονή να δω τα επεισόδια και τα σενάρια που έρχονται», συμπλήρωσε.

Εκτός από την Αναστασία Παντούση, για το «Κόκκινο Ποτάμι» μίλησε κι ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος σχολίασε ότι περιμένουν με αγωνία και ελπίδα το ταδίδι. «Είμαστε μία ομάδα που αν δεν είναι ερωτευμένοι όλοι με όλους δεν μπορεί να αποδώσει, δεν γίνεται. Είναι σα να κάνουμε την πρώτη μας δουλειά, μετά τη σχολή κινηματογράφου», τόνισε.

Στο τέλος αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια του. «Αυτή τη στιγμή μιλάμε με τον ΑΝΤ1 για το Τμήμα Ηθών, που κι αυτό είναι μία συγκινητική αναβίωση. Ήδη έχουμε αρχίσει κι επεξεργαζόμαστε χαρακτήρες, ιστορίες». Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα νέα. Μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κόκκινο Ποτάμι: Οι δηλώσεις των Μανουσάκη – Παντούση στην Avant Premiere appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ζωή Καραθανάση

Σχετικές αναρτήσεις

To Προξενιό της Ιουλίας: Τίτλοι τέλους για αυτό το ζευγάρι

admin

Η Παραλία: Ο κλοιός στενεύει δραματικά γύρω από τη Νικολίνα

admin

Το προξενιό της Ιουλίας: Κυριακούλα και Στάσα σε σύγκρουση

admin