Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κόλμαν: «Δείξαμε χαρακτήρα και μέταλλο μεγάλης ομάδας»

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τρίπολη, ο προπονητής των Περιστεριωτών εμφανίστηκε χαρούμενος και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε Κρις Κόουλμαν στην Cosmote TV, μετά τη νίκη του Ατρόμητου με 3-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη και την πρόκριση των Περιστεριωτών στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας:

Για το ματς: «Ήταν καλό ματς. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Προφανώς, στην παράταση υπήρξε κούραση και για τις δύο πλευρές. Σκοράραμε πρώτοι, δεχθήκαμε το γκολ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και μέταλλο μεγάλης ομάδας, επιστρέψαμε και πήραμε τη νίκη, σκοράροντας ακόμα δύο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον φανταστικό μας κόσμο, που ήρθε να μας στηρίξει».

Για την επιλογή των δύο σέντερ φορ: «Όχι. Έτσι παίζουμε σε κάθε παιχνίδι φέτος. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορούμε. Κάποιες φορές αφήνουμε κενούς χώρους, αλλά δεν θέλω να αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θέλω να συνεχίσουμε να ρισκάρουμε».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τσιτσιπάς: «Χρειάστηκα να πάω σε άβολες καταστάσεις πνευματικά»

admin

Δια χειρός Χάουαρντ στα playoffs οι Βάσκοι

admin

Σπανούλης: «Ήμασταν καλύτερα για 30′, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο Final-4» (video)

admin