Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κόντε: «Ο σύλλογος γνωρίζει ότι πρέπει να φέρει καλούς παίκτες τον Ιανουάριο»

 

Ο Ιταλός τεχνικός της Τότεναμ, παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε ότι το κύριο μέλημα του είναι να “βγάλει” όσο καλύτερα γίνεται το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι το Μουντιάλ, ενώ η ενίσχυση την χειμερινή μεταγραφική περίοδο μπορεί να… περιμένει.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά τελευταία για τους “πετεινούς” και ο Αντόνιο Κόντε, ρωτήθηκε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά ο Ιταλός προπονητής, τόνισε ότι πιο σημαντικό για εκείνον, είναι να ολοκληρώσει όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα τις υποχρεώσεις της μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι προτεραιότητα έχει η πρόκριση της Τότεναμ στην επόμενη φάση του Champions League, βλέποντας σαν μία “χρυσή” ευκαιρία το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Επιπλέον ανέφερε ότι αυτή η σεζόν στην Premier League, θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την περσυνή, καθώς οι μεγάλες ομάδες ξόδεψαν πολλά χρήματα και ενισχύθηκαν σημαντικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόντε:

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δήλωσε: «Νομίζω ότι ο σύλλογος κατανοεί πολύ καλά τη σημασία του να φέρει σημαντικούς παίκτες, καλούς παίκτες, τον Ιανουάριο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να το εξηγήσω αυτό στον σύλλογό μου. Αν με ρωτήσετε τον Ιανουάριο τι συμβαίνει όταν πρέπει να παίξουμε πολλά άλλα παιχνίδια, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να καταφέρουμε να πάμε στον επόμενο γύρο αύριο και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία απέναντι στη Σπόρτινγκ για να το κάνουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Προτεραιότητά μου τώρα δεν είναι ο Ιανουάριος, αλλά να τελειώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ενώ για την Premier League αποκάλυψε: «Αυτή η σεζόν θα είναι πιο δύσκολη από την περσινή, γιατί μετά τη μεταγραφική αγορά έχετε δει πολλές, πολλές ομάδες να έχουν ξοδέψει πολλά. Πρέπει να αντιμετωπίσεις πολλές μεγάλες ομάδες. Σίγουρα θα υπάρχει χρόνος να μιλήσω με τον σύλλογο. Για να καταλάβουμε ποια είναι η καλύτερη λύση για εμάς».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin

Μετά από έξι χρόνια στα ημιτελικά του Μαϊάμι ο Σβέρεφ

admin

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάτσε

admin
Translate »
×