Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κόντε: «O τραυματισμός του Ριτσάρλισον δεν είναι σοβαρός, θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

 

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε στη νίκη της Τότεναμ με 2-0 επί της Έβερτον το Σάββατο (15/10), αλλά ο Ιταλός τεχνικός των “πετεινών” ξεκαθάρισε ότι θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Ριτσάρλισον, ο οποίος τραυματίστηκε στη νίκη της Τότεναμ με 2-0 κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Έβερτον, για την Premier League, ανησύχησε ότι θα μπορούσε να χάσει το Μουντιάλ, που αρχίζει σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα στο Κατάρ.

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε σήμερα (17/10), ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος μετρά 17 γκολ σε 38 συμμετοχές με τη “Σελεσάο”, θα είναι έτοιμος πριν αρχίσει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά στις 20 Νοεμβρίου.

«O τραυματισμός του Ριτσάρλισον στη γάμπα δεν είναι τόσο σοβαρός όσο πιστεύαμε αρχικά και θα είναι εγκαίρως έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι χαρούμενος για τον παίκτη. Θα κάνει μαγνητική τομογραφία και μετά θα δούμε πόσο καιρό χρειάζεται να αναρρώσει. Σίγουρα, όμως, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι διαθέσιμος. Ελπίζω να παίξει κι άλλα παιχνίδια μαζί μας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρόγραμμα του Final-4 της Λάρισας

admin

Γαλλία (27η αγωνιστική): Ντέρμπι στην Μασσαλία για την πρωτοπόρο Παρί

admin

Οι δηλώσεις των αρχηγών πριν τα ημιτελικά του Final-4

admin
Translate »
×