ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύργιος: «Μαμά, ελπίζω να σας κάνω περήφανους εσένα και τον μπαμπά»

 

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ευχήθηκε χρόνια πολλά στην μητέρα του που έχει τα γενέθλια της με μια συναισθηματική ανάρτηση στα social media.

Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται στον 3ο γύρο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει στην τελευταία τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ. Πριν την “μάχη” αυτή έσπευσε να ευχηθεί στην μητέρα του με αφορμή τα γενέθλια της, Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ελληνοαυστραλός τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να είναι μακριά από την οικογένεια του μέρες σαν αυτή και πως ελπίζει να κάνει τους γονείς του περήφανους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κύργιος: “Μαμά ελπίζω να πέρασες καλά στα γενέθλιά σου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο δύσκολο είναι για μένα να ταξιδεύω συνέχεια και να αγωνίζομαι ξέροντας ότι μου λείπουν ημέρες σαν αυτή. Ξέρω ότι δεν ήμουν πάντα ο πιο εύκολος άνθρωπος και ξέρω ότι σε έχω αγχώσει.

Μου λείπεις πραγματικά. Ξέρω ότι αντιμετωπίζεις τόσα πολλά πράγματα, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν γνωρίζω κανέναν πιο δυνατό από εσένα. Ελπίζω να σας κάνω περήφανους εσένα και τον μπαμπά”.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin