Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Η Τσεχία είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά»

 

Για την αυριανή (11/09, 21:45, ΕΡΤ3) “μάχη” της “Επίσημης Αγαπημένης” κόντρα στους Τσέχους μίλησε ο Έλληνας διεθνής σέντερ, τονίζοντας πως το ματς κρύβει… κινδύνους.

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της «Μαξ Σμέλινγκ Χάλε» το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο και είναι πλέον έτοιμη για τον αγώνα με την Τσεχία για τους «16» του Ευρωμπάσκετ (11/9, 21:45).

Δείτε όσα δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο:

«Είναι μια νέα εμπειρία για μένα, αλλά είμαι έτοιμος. Η Τσεχία είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά. Διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Σατοράνσκι και ο Βέσελι. Ο Βέσελι έχει πολλή εμπειρία, θα ακούσουμε τις οδηγίες των προπονητών και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλή χημεία. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να είμαστε εδώ. Προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου, σήμερα έκανα προπόνηση 5 εναντίον 5 και με βοήθησε πολύ. Πιστεύω το παιχνίδι της Κυριακής θα με βοηθήσει παραπάνω. Οι πέντε νίκες σίγουρα μάς έχουν δώσει ώθηση για τη συνέχεια, αλλά πρώτα συγκεντρωνόμαστε στην Τσεχία και δεν κοιτάμε παρακάτω».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στον Πανιώνιο και τη νέα χρονιά η Κακουράτου!

admin

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψετε από τη Νιόν με την Κούπα»

admin

Μπάγερν και Ζιντάν κοντά σε συμφωνία

admin