Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κ. Ποζρικίδης: Η προσέλευση του κόσμου στην 86η ΔΕΘ θα φτάσει τα ποσοστά του 2019

Η προσέλευση του κόσμου στη φετινή ΔΕΘ είναι εντυπωσιακή και θα φτάσει τα ποσοστά της επισκεψιμότητας του 2019, τα επίπεδα δηλαδή που είχε αγγίξει πριν την κρίση του κορονοϊού, εκτίμησε ο Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθ. Σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo μιλώντας στην ΕΡΤ3 και κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση της φετινής διοργάνωσης πριν την αυριανή τελευταία ημέρα.
Το “στοίχημα” της ΔΕΘ, είπε ο κ. Ποζρικίδης δεν είναι μόνο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό και “νομίζω ότι το ποιοτικό στοίχημα της ΔΕΘ ήδη κερδήθηκε” είπε χαρακτηριστικά, καθώς τόνισε τα επιχειρηματικά ραντεβού που κλείστηκαν είναι πάνω από 400 και τα σχόλια για τις δυνατότητες συνεργασιών είναι εξαιρετικά.
Προσπαθήσαμε, τόνισε ο ίδιος, να κάνουμε βιώσιμη την έκθεση, γεγονός δύσκολο αν σκεφτείτε τις εγκαταστάσεις στις οποίες πραγματοποιείται η ΔΕΘ και διαρκώς κάνουμε ενέργειες, ώστε να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον και να εκπαιδεύουμε το κοινό.
Ο κ.Ποζρικίδης αναφέρθηκε στη συμμετοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που ήταν τιμώμενη χώρα φέτος και δεν είχε μόνο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, αλλά και πολιτιστικό. Επίσης έκανε λόγο για τη διασύνδεση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και προγραμμάτων με την πόλη, μέσω της ΔΕΘ, καθώς και την έκθεση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τις ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.
Παράλληλα ο κ.Ποζρικίδης αναφέρθηκε στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, ενώ, όπως τόνισε, κάθε χρόνο με το τέλος της Διεθνούς Έκθεσης ξεκινούν τις ενέργειες και τον προγραμματισμό για την επόμενη.
Τέλος, ο Δ.Σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια καλύπτουν τις εκδηλώσεις της ΔΕΘ.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΕύα Κουσιοπούλου

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο: Σπάνια πλάνα της χρυσής πεταλούδας Kaiser-i-Hind καταγράφηκαν στην Κίνα

admin

Σε ισχύ από την ερχόμενη εβδομάδα το «καλάθι του Πάσχα» και το «καλάθι των νονών»

admin

Θέρμη Θεσσαλονίκης: Καταγγελίες για απαράδεκτη κατάσταση του κτιρίου της Σχολής Καλών Τεχνών

admin