Image default
MEDIA

Λάβα: Το πρώτο, αλά anonymous, τρέιλερ της εκπομπής του Βαγγέλη Περρή

Λάβα: Η εκπομπή του Βαγγέλη Περρή έρχεται στο OPEN - Το πρώτο τρέιλερ

Η «ΛΑΒΑ» εκρήγνυται από τη νέα σεζόν στο OPEN με το πρώτο τρέιλερ να είναι γεγονός! Μία σατιρική εκπομπή με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή! Η επικαιρότητα ζεματάει τόσο πολύ που λίγοι τολμούν να την αγγίξουν. Απουσιάζουν οι βαθιές αναλύσεις, οι τολμηρές προτάσεις, οι γενναίες δράσεις.

Η Λάβα έρχεται στο OPEN

Επειδή «η ισχύς εν τη ενώσει», οι παραπάνω αναγνωρισμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, συντόνισαν τις δυνάμεις τους με τέσσερις κορυφαίους συγγραφείς που κοσμούν τα ελληνικά γράμματα: Την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Χριστίνα Κατσαντώνη, τον Χρήστο Χριστόπουλο και τον Βαγγέλη Περρή.

Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε κάθε γωνιά όπου η επικαιρότητα βγάζει σπίθες, για να δημιουργήσει ένα δισεβδομαδιαίο ντοκιμαντέρ που θα εκφωνεί η βαθιά φωνή του Νίκου Ψαρρά. Ο κρατήρας σταματά πλέον να είναι αδρανής, ο φλοιός της συγκάλυψης σείεται, η «ΛΑΒΑ» εντός ολίγου εκρήγνυται, το καυτό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Λάβα: Η εκπομπή του Βαγγέλη Περρή έρχεται στο OPEN - Το πρώτο τρέιλερ

Στο πλευρό των σχολιαστών και συγγραφέων θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανούλης και μία πλειάδα υπέροχων ηθοποιών: Σταυρούλα-Μελισσάνθη Κράτα, Τζούλη Σούμα, Βαγγέλης Παπαδάκης, Χρήστος Χριστόπουλος και Έλενα Κρεμλίδου. Η «ΛΑΒΑ» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN και το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός. Απολαύστε το!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Λάβα: Το πρώτο, αλά anonymous, τρέιλερ της εκπομπής του Βαγγέλη Περρή appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Τι αποκαλύπτουν Καλκόβαλης-Τσαμπάνη;

admin

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης σώζει την Αμαλία από την κακοποίηση

admin

Ψυχοκόρες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 16-19

admin