Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λάιντνερ: «Αν μου έλεγες ότι θα καθόμουν με τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια, θα γελούσα»

 

Ο 20χρονος αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο του Ισραήλ και αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο “θρύλο”, στην παραμονή του στον Ολυμπιακό, αλλά και στο ενδιαφέρον του Άρη.

Ο Ντόρον Λάιντνερ παραχώρησε συνέντευξη στο “www.sport5.co.il” και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον με το Μαρσέλο, ενώ στάθηκε στα πράγματα που μαθαίνει από τον έμπειρο Βραζιλιάνο. Επιπλέον αναφέρθηκε στο διαβατήριο του, στην παραμονή του στους “ερυθρόλευκους”, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε ο Άρης για την περίπτωση του.

Για τον Μαρσέλο ανέφερε: «Υποτίθεται ότι παίζει ως αμυντικός ή μέσος, όχι απαραίτητα αριστερός αμυντικός. Είναι πολύ ωραίος, κοιτάζει τους πάντες στο ύψος των ματιών».

Επιπλέον για τον Κροος εκμυστηρεύτηκε: «Υπήρχε μια προπόνηση που μόλις είχα προσγειωθεί από το Ισραήλ επειδή ήμουν εδώ για το διαβατήριο και ο Μαρσέλο υπέγραψε εκείνη την ημέρα καθώς είχε έρθει από την Ισπανία και κάναμε προπόνηση και από τις δύο πλευρές. Στη μέση της προπόνησης του είπα: ‘Είμαι ενθουσιασμένος, είναι σαν όνειρο”. Με ρώτησε, “Ξέρεις ποιος είναι ο Τόνι, σωστά”; Ο Τόνι Κρος. Απάντησα, “Προφανώς, πώς μπορώ να μην τον ξέρω».

Για τον το μύνημα του Μαρσέλο δήλωσε: «Μου έδειξε πώς ο Κρος σταματάει μια μπάλα. Αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα συνέβαιναν, ότι ένας τέτοιος παίκτης θα ερχόταν να μου μιλήσει και μου είπε, “Ό,τι χρειαστείς, στείλε μου ένα μήνυμα” και όχι μόνο αυτός, το ίδιο καλός ήταν και ο Βρσάλκο. Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια ότι θα καθόμουν με τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια θα γελούσα».

Για το διαβατήριο του τόνισε: «Νόμιζα ότι θα έπαιρνα το διαβατήριό μου πιο γρήγορα. Τις τελευταίες εβδομάδες αύξησα τα λεπτά και τις προπονητικές μου μονάδες για να έρθω προετοιμασμένος και να είμαι έτοιμος για την αποστολή εναντίον της Αλβανίας. Είμαι σε καλή κατάσταση και το νιώθω και στις προπονήσεις στο Ισραήλ».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Ήξερα πού πήγαινα και ήξερα ότι δεν θα ξεκινούσα αμέσως στην ενδεκάδα όπως πίστευαν όλοι. Μερικές φορές ξεκινάει λίγο πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα μου και θα χωρέσω εκεί».

Για το ενδιαφέρον του Άρη αποκάλυψε: «Υπάρχει πρόταση από τον Άρη που σε θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα σταθώ εμπόδιο αλλά είναι σίγουρο πως ο επόμενος προπονητής που θα έρθει θα σε εμπιστευτεί περισσότερο. Δεν απέκλεισα τη μετακόμιση στον Άρη, αλλά ήταν πράγματα που δεν εξαρτώνται μόνο από εμένα. Δεν έγινε, αλλά όλα είναι για το καλύτερο».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το φοβερό buzzer-beater του Χουγκάζ από το κέντρο (video)

admin

Τα συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό για την πρόκριση

admin

Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι (video)

admin