ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Λένα Μαντά για την απιστία: «Αν δεν αντέχεις να τον χάσεις και η αξιοπρέπειά σου δεν είναι τόσο ισχυρή, κάνε την πάπια.»

Για τις αισθητικές επεμβάσεις, τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζεται η απιστία στις σχέσεις, αλλά και στα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και οι άνδρες στις σχέσεις, έκανε λόγο η συγγραφέας, Λένα Μαντά.

Συγκεκριμένα, η Λένα Μαντά βρέθηκε καλεσμένη στη «Super Katerina» και αρχικά τόνισε πως οι νέοι, πλέον, ασχολούνται πολύ με την εξωτερική τους εμφάνιση.

“Στις μέρες μας άνδρες και γυναίκες, δεν πρέπει ασχολούνται τόσο με την εξωτερική εμφάνιση. Θα πρέπει να ασχοληθούν με την ψυχή και το μυαλό τους, γιατί μένουμε πολύ στην επιφάνεια τον πραγμάτων και δεν πάμε βαθιά. Έχουμε αιώνια ενασχόληση με τον ευατό μας και δεν κοιτάμε τον απέναντί μας, τις ανάγκες του και τα θέλω του ανθρώπου μας. Λείπει η ειλικρίνεια, λείπει το γέλιο και καταλήγει η σχέση να είναι ψεύτικη και δήθεν.”

Στην απιστία είναι καλύτερο να “κάνεις την πάπια”

Η συγγραφέας στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απιστία και τις σχέσεις, τονίζοντας πως η αντίδραση του κάθε ανθρώπου καθορίζεται από πολλούς παράγοντες.

“Για την απιστία, είναι ανάλογα με την ηλικία, όταν ήμουν στα 30 έλεγα τα κάνεις όλα ίσωμα και περνάς από πάνω του. Αργότερα τα πράγματα άλλαξαν λίγο, είναι τι αντέχει και τι δεν αντέχει ο καθένας. Εξαρτάται λοιπόν τι αντέχεις, και τι όχι, αν δηλαδή δεν αντέχεις να τον χάσεις και η αξιοπρέπειά σου δεν είναι τόσο ισχυρή, κάνε την πάπια. Μια γυναίκα που θα μιλήσει θα πρέπει οι βαλίτσες της να είναι δίπλα στην είσοδο”.

Τέλος, η Λένα Μαντά μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, δηλώνοντας πως δεν είναι κατά. “Δεν είμαι κατά των παρεμβάσεων, όταν αυτές δεν προσβάλλουν την αισθητική μου, να μπορώ δηλαδή να το υποστηρίξω”.

olagiatingunaika.gr

The post Λένα Μαντά για την απιστία: «Αν δεν αντέχεις να τον χάσεις και η αξιοπρέπειά σου δεν είναι τόσο ισχυρή, κάνε την πάπια.» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×