ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λέσβος: Ημερίδα για τον ιαματικό τουρισμό

Με υψηλούς προσκεκλημένους από το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας στο οποίο πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, του Παγκόσμιου Ιπποκράτειο Ινστιτούτου ιατρών αλλά και γενικότερα της υγείας και του τουρισμού υγείας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο Mythical Coast στην Κράτηγο η ημερίδα για τις ιαματικές πηγές και τον τουρισμό υγείας και ευεξίας.

Στην εκδήλωση παρίστανται και απευθύνουν χαιρετισμό σχεδόν στο σύνολό τους οι τοπικοί φορείς ενώ οι τοποθετήσεις των ομιλητών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μέσο από την ημερίδα δίνεται η ευκαιρία στον κάθε αρμόδιο να συνειδητοποιήσει για τη Λέσβο – ακούγοντας τους πλέον ειδικούς – το πόσο μεγάλες είναι οι προοπτικές από την ανάπτυξη του των ιαματικών λουτρών τόσο με την αξιοποίηση των υφιστάμενων πηγών όπου υπάρχουν στο νησί μας όσο και με την ανάδειξη ξενοδοχείου Σάρλιτζα Παλλάς που έχει μια ιδιαίτερη ιστορία και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό για τον τουρισμό υγείας στη Λέσβο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την γίδα της Περιφέρειας και του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και θα είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ για το κοινό.

Ο Γρηγόρης Κυριάκου, ιατρός-μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» γι’ αυτή την επιστημονική ημερίδα.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *