Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λαπροβίτολα: «Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία, παρόν και παίκτες με ρόλους»

 

Ο Αργεντινός γκαρντ των “μπλαουγκράνα” μίλησε για τη χημεία των Πειραιωτών και τόνισε πως έχει μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα του τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Euroleague.

Η πρεμιέρα της φετινής σεζόν στην Euroleague πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός “πέταξε” για Βαρκελώνη, όπου την Παρασκευή (07/10, 21:30) αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, έχοντας ως στόχο τη θετική εκκίνηση στη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό ματς, ο Αργεντινός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Νίκολας Λαπροβίτολα δήλωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία, καλό παρόν και διαθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες με ρόλους. Μεταξύ άλλων, ο εκρηκτικός γκαρντ τόνισε πως πιστεύει την ομάδα του πολύ και έχει μεγάλες προσδοκίες για εκείνη φέτος στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολας Λαπροβίτολα:

«Είναι πάντοτε πρόκληση να αγωνίζεσαι στην Μπαρτσελόνα. Σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο ο στόχος είναι να κερδίζεις. Το Final-4 είναι για εμάς ένας στόχος. Είμαι ενθουσιασμένος και έχω μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα. Έχουμε χημεία και θα ξεκινήσουμε από την έδρα μας, θα βάλουμε και τον κόσμο μας στο παιχνίδι».

«Αντιμετωπίζουμε αρχικά τον Ολυμπιακό έναν αντίπαλο με ιστορία και παρόν, παίκτες με ρόλους, άλλωστε έφτασαν στο Final-4 πέρσι. Το Μιλάνο είναι μία σπουδαία ομάδα, η Βίρτους και η Μονακό θα παλέψουν αλλά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις».

«Φαίνεται στο γήπεδο και στο παιχνίδι μου ότι νιώθω πιο άνετα. Έπαιξα πολλά χρόνια με την Αργεντινή ως σούτινγκ γκαρντ. Νιώθω λίγο πιο απελευθερωμένος συνδυάζοντας τον ρόλο του πόιντ γκαρντ. Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (7/10 – 21:30) και την Ρεάλ Μαδρίτης (13/10 – 21:30). Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια για αρχή. Είχαμε χρόνο αυτήν την εβδομάδα να ενσωματώσουμε περισσότερο τους νεοφερμένους στο σύστημά μας. Άλλωστε η EuroLeague είναι μαραθώνιος».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρτίνες: «Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»

admin

Φρανκ ο επικρατέστερος σε περίπτωση που χαλάσει του Αμορίμ στην Λίβερπουλ

admin

Ο ΛεΜπρόν είναι… έξαλλος με τη διαιτησία (video)

admin