Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεβαντόφσκι: «Ελπίζω να μπορέσω να παίξω μαζί με τον Μέσι τη νέα σεζόν»

 

Ο Πολωνός επιθετικός, σε δηλώσεις του, μίλησε για το ενδεχόμενο να συνυπάρξει με τον Αργεντινό σταρ στην ίδια ομάδα, εφόσον πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην επιστροφή της στην κορυφή της La Liga, έχοντας διαφορά 13 βαθμών από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που απομένουν δέκα αγωνιστικές. Άπαντες, όμως, απασχολούνται με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνυπάρξει με τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας: «Ο Μέσι ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αν επιστρέψει θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ξέρουμε πως η θέση του είναι εδώ, στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω ότι την ερχόμενη σεζόν θα μπορέσουμε να παίξουμε μαζί».

Για τη φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα, είπε: «Ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε την La Liga και είμαστε σε καλό δρόμο. Εάν κατακτήσουμε τον τίτλο, πολλοί παίκτες θα αποκτήσουν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε όλοι για να προοδεύσουμε.

Είμαστε συγκεντρωμένοι στη μάχη της La Liga και υπάρχουν ακόμα πόντοι να διεκδικήσουμε, αλλά δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε από την Ρεάλ. Πρέπει να βάζουμε γκολ και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς. Το Μουντιάλ έφερε κόπωση σε αρκετούς παίκτες, ο κόσμος περιμένει πάντα περισσότερα γκολ αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΟΚ: Στη διάθεση του κοινού το δεύτερο “σετ” εισιτηρίων

admin

Κόντρα στη Μίλαν για το… όνειρο ο Ολυμπιακός

admin

Με ράλι ο Τσιτσιπάς έσωσε την παρτίδα – Πρόκριση για τέταρτη φορά στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης

admin