Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λεμπρόν: All-time πεντάδα των Λέικερς χωρίς Τζαμπάρ

 

Ο “Βασιλιάς” προσπάθησε να δημιουργήσει την κορυφαία ομάδα των “λιμνανθρώπων” όλων των εποχών, χωρίς τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του Λεμπρόν Τζέιμς με τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ δεν είναι και στο καλύτερο σημείο τους. Ο “Βασιλιάς” μπαίνει στην 20η του σεζόν στον “μαγικό κόσμο” και απέχει μόλις 1.326 πόντους από την κορυφή στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο παλαίμαχος άσος των Λέικερς βρίσκεται αυτή τη στιγμή πρώτος στη λίστα με 38.387 πόντους. Στη media day των “λιμνανθρώπων” ο Λεμπρόν Τζέιμς έφτιαξε την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών, χωρίς να προσθέσει των Τζαμπάρ.

Ο τέσσερεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ επέλεξε:

«Η κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών; Θα πάω με τον Μάτζικ Τζόνσον στο 1, Τζέρι Γουέστ στο 2, Κόμπι Μπράιαντ στο 3, εμένα στο 4 και Σακίλ στο 5».

Η δικαιολογία για την απουσία του παλαίμαχου άσου ήταν η εξής:

«Εννοώ ότι ο Σακ είναι τόσο κυρίαρχος. Αγαπώ και τον Καρίμ. Δεν μπορώ καν να το αμφισβητήσω αυτό, αλλά ο Σακίλ είναι τόσο κυρίαρχος, χρειαζόμαστε ένα μεγάλο κορμί γιατί εγώ παίζω στο 4. Ο Ντέιβιτς έχει ήδη βάλει τον εαυτό του στο Top 5; Καλά βάλτε τον A.D, βγάλτε με έξω».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την τέχνη

admin

Μένει στη Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο

admin

Η Ίντερ θέλει να ανανεώσει τον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

admin
Translate »
×