Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: «Αντέδρασε στις αποδοκιμασίες επειδή δουλεύουμε σωστά»

 

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξήγησε τι ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης, αλλά αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι απογοητευμένος, αλλά βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Η ομάδα παράγει καλό ποδόσφαιρο, εξελίσσεται. Κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο, αλλά δεν πήρε τα ηνία ο Παναθηναϊκός. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης να τελειώνεις τα παιχνίδια στο πρώτο μέρος. Δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος. Έμοιαζε με το ματς με τον ΟΦΗ. Κάναμε τρεις μεγάλες φάσεις στο δεύτερο μέρος.

Είμαστε στη φάση που ένα λάθος μπορεί να μας κοστίσει στο να δεχτούμε γκολ. Καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά έχω καθαρό μυαλό. Μας έλειψε η υπομονή στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να αρχίσουμε την ανάπτυξη από πίσω. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις, αλλά δεν είχα την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Μπορούσαμε να κάνουμε εμείς το 2-1 και αργότερα να πάρουμε και το βαθμό της ισοπαλίας. Έχει σημασία και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατέρρευσε στο πρώτο μέρος εκεί όπου κυριαρχήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ».

για την κατάσταση του Ολιβέιρα που αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Είχε κάποιες ενοχλήσεις από το πρώτο μέρος, κάποιες κράμπες από την προσπάθεια που έκανε σε όλο το παιχνίδι. Θα ελεγχθεί βέβαια».

Για το πώς θα διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ το αρνητικό κλίμα που υπάρχει: «Η αρνητικότητα βρίσκεται στο φυσικό της χώρο εδώ. Λέω ξανά ότι καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά δεν μπορώ να παραλείψω την προσπάθεια των παικτών. Η αντίπαλη ομάδα εννοείται ότι είχε ποιότητα και αυτή. Θα ήταν δικαιολογημένες οι αντιδράσεις εάν δεν προσπαθούσαμε, εάν δεν βγάζαμε αντίδραση. Ισως χρειάζεται παραπάνω χρόνος για να βρεθεί η σταθερότητα όταν χτίζεις κάτι νέο με διαφορετικό τρόπο. Το γεγονός ότι φέτος δεν έχουμε την Ευρώπη, ίσως να μας οδηγήσει γρηγορότερα σε αυτήν την κατάσταση».

Για την αντίδρασή του στις αποδοκιμασίες που υπήρξαν στο φινάλε: «Αντέδρασα γιατί πιστεύω ότι δουλεύουμε σωστά. Αυτό φαίνεται στις προπονήσεις, στην εικόνα μας σήμερα (σ.σ. χθες). Δεν αξίζαμε την ήττα. Αντέδρασα γιατί δεν μου άρεσε αυτό. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα παλεύει πάντα. Στα τρία χρόνια που είμαι εδώ έχουμε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις, ο κόσμος ήταν περήφανος για εμάς. Προσπάθησα να κάνω μια κουβέντα μαζί τους, όπως κάνω πάντα όσα χρόνια που είμαι εδώ».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Πρώτη φορά έχουμε Απρίλιο μήνα δύο ομάδες στους 8 της Ευρώπης»

admin

Tο ertsports συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

admin

Οι στόχοι και η στυγνή πραγματικότητα στον πλανήτη Euroleague

admin
Translate »
×