Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου για Άρη: «Είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ποιότητα»

 

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/9, 21:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις για το ντέρμπι που ακολουθεί αύριο (4/9, 21:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι πρόκειται να είναι ένας κλειστός αγώνας με αρκετή ένταση, καθώς θεωρεί ότι ο Άρης έχει μία πολύ καλή ομάδα, ενώ τόνισε ότι στα πρώτα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος παρακολουθεί την εξέλιξη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στη Nova: «Πιστεύω και ελπίζω ότι η κλήρωση έγινε από τον υπολογιστή. Εφόσον κληρωθήκαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, αυτό θα δώσουμε».

Για το ματς απέναντι στον Άρη είπε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν διαφορετικά τη σεζόν, δύο καλές ομάδες. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, με ποιότητα. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε με ένα όμορφο στυλ. Και οι δύο ομάδες έχουν φιλοδοξίες από το παιχνίδι. Περιμένω ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Για τη βελτίωση του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για την ικανοποίηση που έχουμε μακροπρόθεσμα. Είμαι ικανοποιημένος για τα δύο παιχνίδια που δώσαμε, αλλά τα βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι για να αξιολογούμε την εξέλιξη που έχουμε. Χρειαζόμαστε προπονήσεις για να βρούμε ρυθμό. Η βελτίωση υπάρχει ένα μικρό χρονικό διάστημα».

Για τις ακαδημίες συμπλήρωσε: «Πρέπει να το σταματήσουμε. Είναι ψεύτικη εικόνα. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αν η ομάδα χρησιμοποιεί παίκτες από την ακαδημία και δεν κερδίζει είναι πρόβλημα, ενώ αν κερδίζει χωρίς αυτούς τους παίκτες είναι επίσης πρόβλημα. Χρησιμοποιώ τους παίκτες που έχει η ομάδα στο ρόστερ. Δεν κοιτάω θέση είτε ηλικία. Χρησιμοποιώ τους καλύτερους παίκτες. Ο Κουλιεράκης είναι στην πρώτη ομάδα γιατί το αξίζει».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατηγός Σλούκας! Οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 1-1 (95-79 τη Μακάμπι)

admin

Με Σλούκα οδηγό ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός για το Final 4

admin

Ανεπανάληπτη εμφάνιση και ρεκόρ καριέρας από τον Σλούκα

admin