Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές και να κλείσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι»

 

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη απέναντι στη Λαμία, ανέφερε ότι η ομάδα του με τέτοιου είδους παιχνίδια αποκτάει νοοτροπία για αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη νίκη απέναντι στη Λαμία με 1-0, κατάφερε να συμπληρώσει τις 100 νίκες στο πάγκο του ΠΑΟΚ. Σε δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στάθηκε στην κατοχή της μπάλας που είχε η ομάδα του και κούρασε τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Επιπλέον τόνισε, ότι οι “ασπρόμαυροι” παίκτες θα μπορούσαν να σκοράρουν τουλάχιστον τρία ακόμα τέρματα και να… καθαρίσουν πιο εύκολα το παιχνίδι.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου στη Nova: “Ήταν μαχητικό παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Η Λαμία είναι η καλύτερη των τελευταίων πέντε χρόνων. Είχε τρεξίματα, μαχητικό πνεύμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν λίγο αργοί, είχαν άμεση ανάκτηση κατοχής. Καταφέραμε να σκοράρουμε. Το δεύτερο μέρος ήταν περίεργο, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές και να κλείσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι”.

Για το ματς τόνισε: “Το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας, οδηγούσε τον αντίπαλο στο να καταναλώσει ενέργεια και να χάσει ενέργεια. Το εκμεταλλευτήκαμε με την ταχύτητα που είχαμε στο δεύτερο μέρος. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν συλλογική δουλειά, οι παίκτες που μπήκαν εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση της Λαμίας. Ήταν ακόμη ένα ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ. Τέτοιου είδους παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε νοοτροπία σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια”.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

H… ιστορία του Τζολάκη μέσα στην Πόλη

admin

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο ΔΑΚ

admin

Γαλλία (30η αγωνιστική): Παιχνίδι διαφορετικών… κατευθύνσεων

admin