Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: «Ξεκάθαρη η αποβολή του Κουρμπέλη, θα μιλάγαμε για άλλο ματς»

 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στάθηκε στην επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε υποστηρίχτηκε από την διαιτησία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά το 2:0 της Τούμπας, ο “Δικέφαλος του Βορρά” έφυγε με το 1:1 από τη Λεωφόρο και έκλεισε… εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του, αλλά και στην επιθετικότητα των παικτών του “τριφυλλιού”, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε υποστηρίχτηκε από την διατησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Οι δύο προηγούμενες νίκες μεγάλωσαν τη δίψα του Παναθηναϊκού να πάρει κάτι από το σημερινό ματς.

Όμως οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια νοοτροπία. Πάλεψαν. Δεν είναι εύκολο μετά από δύο τέτοιες νίκες να έρχεσαι συγκεντρωμένος να τα δίνεις όλα.

Πρέπει να σταθώ όμως σε κάτι. Η επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τη διαιτησία, όπως γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες. Η αποβολή του Κουρμπέλη ήταν ξεκάθαρη. Θα μιλούσαμε για άλλο ματς.

Δεν τιμωρήθηκε καμία προσπάθειά τους που πήγαινε πέρα από το επιτρεπόμενο όριο. Ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο μπορεί να αισθανθεί πολύ καλά όταν τον χτυπάνε συνεχώς, αλλά αυτό μένει ατιμώρητο».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πορθητής της πρόκρισης του Ολυπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ ο Κώστας Τζολάκης με τα τρία πέναλτι που έπιασε!

admin

UEFA: Τα χρήματα που κέρδισε ο Ολυμπιακός κι αυτά που περιμένει!

admin

Μια βραδιά στην Πόλη που δεν θα ξεχάσει κανένας (ΦΩΤΟ)

admin