Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λυκογιάννης: «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

 

Τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΜΖΤ Σκοπίων σχολίασε ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να συνεχίζει να προπονείται προκειμένου να βελτιωθεί ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο ΠΑΟΚ από το σημερινό (21/09) φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΜΖΤ Σκοπίων, την οποία κέρδισε με το εμφατικό 97-53, μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Το ερχόμενο Σάββατο (24/09 στις 17:00), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Καρδίτσα, σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Γιάννης Μπουρούσης” και τέσσερις ημέρες αργότερα (28/09), οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στο “PAOK Sports Arena” σε αγώνα που θα κάνει… τζάμπολ στις 17:00.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Ήταν ένα καλό τεστ για μας. Είδαμε αρκετά πράγματα, η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη, υπάρχει ικανοποίηση για τα περισσότερα από αυτά που κάναμε στο γήπεδο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε αρκετά να κάνουμε σε αυτές τις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με Μορόν, Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης

admin

Νίκη και πρώτη οκτάδα για τον Υδραϊκό

admin

Η θέση της ΑΕΛ μετά την “καμπάνα” της ΔΕΑΒ

admin