Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντζιος: «Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο και συνεχίζουμε»

 

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα του στο αμυντικό σκέλος δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ βρήκε το γκολ, παρά την επιθετική δυσκολία.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1:0 τον Παναθηναϊκό, για την 20η αγωνιστική της Super League και “γκρέμισε” τους “πράσινους” από την κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα στον Κουρμπέλη, αλλά και στην λειτουργία της ομάδας του, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για το ματς: «Όταν ο αντίπαλος παίζει αρκετό χρόνο με λιγότερο παίκτη μας ευνόησε. Όσον αφορά στο αμυντικό σκέλος,. δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Στο δεύτερο μέρος δεν βρίσκαμε λύσεις να σπάσουμε την άμυνα του Παναθηναϊκού, τελικά βρήκαμε ένα γκολ, βοήθησε και η αλλαγή του Μπαρτόλο. Δουλεύουμε πράγματα που θα έπρεπε να δουλευτούν στη διακοπή για το Μουντιάλ. Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο και συνεχίζουμε».

Για την αποτελεσματικότητα:«Κάποιες στιγμές μπορεί αν μην έχεις ευκαιρίες και να βάζεις γκολ, σε κάποιο να μην κάνεις και να βάζεις. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, σημαντικό να βλέπω άλλα πράγματα. Μέσα στο Γενάρη δεν μπορείς να κάνεις και μεγάλες αλλαγές».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

O Nico Hulkenberg στην Sauber/Audi από το 2025

admin

Μακρόν: «Το νερό του Σηκουάνα θα είναι καθαρό»

admin

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin