ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μάριος Ιορδάνου: «Όταν παντρεύτηκα κάναμε το τραπέζι σε σκύλους και γάτες. Δεν πιστεύω σε γάμους και βαφτίσια»

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» μίλησαν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον γάμο τους και τους λόγους που τον έκαναν, οι οποίοι όπως είπαν, ήταν καθαρά πρακτικοί.

«Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια. Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε ο Μάριος με την αγαπημένη του να εξηγεί ότι εννοεί την επιχείρησή τους. «Έχουμε μια επιχείρηση μαζί με τον Μάριο. Ήταν καθαρά πρακτικοί οι λόγοι λοιπόν, για να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη σε κάποια επίπεδα», ανέφερε.

Μάλιστα, έκαναν τον γάμο τους, ακριβώς όπως τον ήθελαν, με τα πλάσματα που αγαπούν, δηλαδή με τα σκυλάκια και τα γατάκια τους και τα αδέσποτα της γειτονιάς.

«Έβαλα μια παντελόνα, μπήκαμε στο αμάξι, έπιασα την κοτσίδα και πήγαμε. Παραγγείλαμε ένα μίνι catering και τα δώσαμε στα σκυλάκια μας, στα γατάκια μας και στα αδέσποτα της γειτονιάς. Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε. Όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα», δήλωσε η Σοφία Καζαντζιάν.

Τέλος, ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε πως δεν άλλαξε τίποτα για εκείνον και την αγαπημένη του μετά τον γάμο. «Η Σοφία ήταν ήδη μέσα μου πολύ πριν παντρευτούμε. Είναι ο άνθρωπός μου», είπε.

The post Μάριος Ιορδάνου: «Όταν παντρεύτηκα κάναμε το τραπέζι σε σκύλους και γάτες. Δεν πιστεύω σε γάμους και βαφτίσια» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin

Πόση ζάχαρη επιτρέπεται για τον καθένα: Υπολογισμός ημέρας

admin