Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάχη “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ!

 

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η δράση για την 19η αγωνιστική της Basket League και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στις 15:45 (ΕΡΤ3) να δεσπόζει από το πρόγραμμα. 

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη “μάχη” για ένα ματς… γοήτρου στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 15:45 (ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Στη συνέχεια του προγράμματος, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Καρδίτσα και ο Απόλλων Πατρών θα υποδεχτεί τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι “πράσινοι” προέρχονται από την τρίτη τους εκτός έδρας νίκη στην Εuroleague κόντρα στη Βιλερμπάν, ενώ ο Χρήστος Σερέλης επέλεξε τον Μάριους Γκριγκόνις για το ρόστερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ματ Τόμας να μένει εκτός αποστολής. Παράλληλα, για το “τριφύλλι” στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει ο Δημήτρης Αγραβάνης, όμως ο Ματέους Πονίτκα έχει τεθεί… νοκ-άουτ με διάστρεμμα. Στον αντίποδα, οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από μια συγκλονιστική νίκη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις χάρη στο σουτ του Σάσα Βεζένκοφ και έτσι παρέμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος προπονήθηκε και φαίνεται να ξεπέρασει τη θλάση που τον ταλάνιζε.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Basket League συνεχίζεται με την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Οι Ροδίτες έχουν καλή εικόνα στο “σπίτι” τους και έχουν ρεκόρ 8-9, ενώ οι Πατρινοί παλεύουν για την παραμονή τους με ρεκόρ 4-14, μετά τη σπουδαία νίκη που πανηγύρισαν κόντρα στον Ιωνικό. Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στο “PAOK Sports Arena” στις 17:00 με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα. Ο “δικέφαλος του βορρά” έχει ρεκόρ 10-8, ενώ οι Θεσσαλοί μετρούν 4 νίκες και 14 ήττες στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.//

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Basket League:

Σάββατο 18 Μαρτίου

Λαύριο – Άρης 81-70
Ιωνικός – Περιστέρι 75-102
Προμηθέας – ΑΕΚ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Κυριακή 19 Μαρτίου

15:45 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)
16:00 Κολοσσός – Απόλλων Πατρών (Ertsports1)
17:00 ΠΑΟΚ – Καρδίτσα (Εrtsports2)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός έκανε το three-peat με… όπλο την άμυνα

admin

Δεν “βλέπει” κανέναν η Ίντερ στην Ιταλία

admin

Φρούριο η OPAP Arena για τον τελικό του Conference League

admin
Translate »
×