Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μέθυσα, κοιμήθηκα με τον φίλο του άντρα μου και το μετάνιωσα

«Είμαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα, εδώ και 4 χρόνια. Είμαστε και οι δύο 33 ετών και έχουμε σχέση από τα 22 μας. Τώρα ανησυχώ ότι κατέστρεψα τον γάμο μου.

Ένας φίλος του συζύγου μου είναι αυτό που λέμε “πανέμορφος και το ξέρει”. Αυτό δεν το λέω άκριτα. Η συμπεριφορά του το αποδεικνύει. Κοιμάται σχεδόν κάθε μέρα με άλλη γυναίκα και αρκετά συχνά τον ακούς να καυχιέται για τις κατακτήσεις και την εμφάνισή του.

Ο σύζυγός μου πάντα φοβόταν μήπως με προσεγγίσει ερωτικά ο φίλος του, αλλά τον καθησύχαζα λέγοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες τσακωθήκαμε με τον σύζυγό μου για κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Οι διαφωνίες μας είναι σπάνιες και όχι τόσο σοβαρές.

Εκείνο το βράδυ έπρεπε να φύγει για να παρευρεθεί σε μία κηδεία. Θα έλειπε για δύο μέρες και έτσι εγώ βγήκα με τις φίλες μου για ποτό. Μέθυσα και αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι, όταν καθώς έψαχνα για ταξί ο φίλος του άντρα μου πέρασε με ένα άλλο από μπροστά μου και μου πρότεινε να με γυρίσει στο σπίτι. Δέχτηκα.

Φτάσαμε στο σπίτι και είδαμε φώτα να τρεμοπαίζουν από την κρεβατοκάμαρά. Ήρθε πάνω για να δει τι συμβαίνει. Τελικά, είχαμε ξεχάσει ένα επιτραπέζιο φωτιστικό στην πρίζα και η λάμπα είχε χαλάσει.

Όταν κατεβήκαμε πάλι κάτω το ταξί του είχε φύγει. Κάλεσε άλλο, μα θα χρειαζόταν πάνω από μισή ώρα για να έρθει και έτσι του πρότεινα να μπει στο σπίτι για να μην περιμένει στο κρύο.

diaforetiko.gr

The post Μέθυσα, κοιμήθηκα με τον φίλο του άντρα μου και το μετάνιωσα appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Τα χημικά που αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

admin

Τι γίνεται αν βάλετε σκόρδο μέσα στο βαζάκι με το μέλι

admin

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει

admin