Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέξας: «Ο Χάμιλτον πρέπει να μπει στο κλίμα της ομάδας» (video)

 

Στα λάθη των παικτών του και στη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ιωνικού μετά την ήττα του από την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

Η ΑΕΚ τα κατάφερε, πήρε το ροζ “φύλλο αγώνα”, επικρατώντας με 92:77 και έτσι ανέβηκε στο 5-1, ενώ από την άλλη μεριά οι Νικαιώτες υποχώρησαν στο 1-5, ανεβάζοντας όμως σταδιακά απόδοση ενόψει της συνέχειας. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής του Ιωνικού, Κώστας Μέξας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο τι περιμένει για τη συνέχεια και στα λάθη ορισμένων παικτών του.




Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του Ιωνικού, Κώστας Μέξας:

«Ο Παρκς μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια, όπως και ο Χάμιλτον περιμένουμε να μπει στο κλίμα της ομάδας. Με την προσθήκη των δύο παιδιών μεγαλώνει το ροτέισον μας.

Παλέψαμε αρκετά, βγάλαμε την ΑΕΚ από τις συνήθειές της με αυτά που κάναμε στην άμυνά μας. Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ΑΕΚ, μας έδωσε μπασκετικό ξύλο με την καλή έννοια.

Ακολουθεί με τον Απόλλωνα ένα πολύ καθοριστικό ματς για τη συνέχεια και ελπίζω με τη δύναμη του κόσμου και την έδρα να πετύχουμε μια σημαντική νίκη». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έτοιμοι για νέα υπέρβαση οι Νέοι του Ολυμπιακού

admin

Πάρκερ διετίας στην Μπαρτσελόνα

admin

Mε το μυαλό στην Ευρώπη…

admin