Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι: «Ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή αυτή τη στιγμή»

 

Ο 35χρονος αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας μίλησε για το… όνειρό του και αναφέρθηκε με συγκίνηση στους παίκτες της “αλμπισελέστε” που είχαν παλέψει τα προηγούμενα χρόνια για μια τέτοια επιτυχία, χωρίς όμως να καταφέρουν να σηκώσουν το τρόπαιο.

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής στο πρώτο της ματς μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Παναμά με 2:0, στο κατάμεστο από 90 χιλιάδες φιλάθλους στάδιο “Μονουμεντάλ” στο Μπουένος Άιρες. Οι φίλαθλοι αποθέωσαν ξανά τους διεθνείς και ειδικά τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του τροπαίου στο Κατάρ.

Ο 35χρονος αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας μίλησε για το Μουντιάλ και αναφέρθηκε με συγκίνηση στους παίκτες της “αλμπισελέστε” που είχαν παλέψει τα προηγούμενα χρόνια για μια τέτοια επιτυχία, χωρίς όμως να καταφέρουν να σηκώσουν το τρόπαιο:

«Ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή αυτή τη στιγμή και το να μπορούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την επιτυχία είναι κάτι σπουδαίο. Ξέρω πως είναι μια μέρα γιορτής, αλλά δεν θέλω να ξεχάσουμε εκείνους τους παίκτες που προηγήθηκαν και για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν. Είχαμε φτάσει ξανά κοντά στο Κόπα Αμέρικα και το Μουντιάλ και δεν τα κερδίσαμε τότε για λεπτομέρειες. Όμως και εκείνες οι ομάδες αξίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση του λαού της Αργεντινής, γιατί έδωσαν τα πάντα για αυτή τη φανέλα», είπε μέσα σε αποθέωση ο “Λίο” και συνέχισε:

«Τώρα μπορούμε να το απολαύσουμε, γιατί χρειάστηκε να περιμένουμε πολλά χρόνια για να το κατακτήσουμε και δεν ξέρουμε πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε για να τα καταφέρουμε και πάλι. Ελπίζω να μην περάσουν ξανά τόσα χρόνια, αλλά έχει αποδειχτεί πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις το Μουντιάλ. Εξαρτάται από τόσα πολλά πράγματα, από λεπτομέρειες και δεν αρκεί μόνο να έχεις μια πολύ καλή ομάδα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρίς Γουόκερ και Στόουνς η Σίτι με Άρσεναλ

admin

Η Κόλινς στον τελικό κόντρα στην Ριμπάκινα

admin

Live Streaming: Παναθηναϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων

admin
Translate »
×