ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα της τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. Νοτοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται επιτέλους εθνική στρατηγική!

Η φετινή παγκόσμια ημέρα τουρισμού, βρίσκει την τουριστική βιομηχανία σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Μετά από δυόμισι χρόνια πανδημίας που άφησαν βαρύ αποτύπωμα στον τουρισμό παγκοσμίως ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τη δυναμική του.
Σήμερα, μετά από την πρωτοφανή κρίση των προηγούμενων χρόνων, γνωρίζουμε πως η χάραξη μιας νέας εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά του ελληνικού τουρισμού αλλά και την προστασία του από μελλοντικές κρίσεις, είναι αναγκαιότητα.
«Επανεξετάζοντας τον τουρισμό/REthinkTourism» γιατί η υψηλή αντοχή του ελληνικού τουρισμού στην εθνική και παγκόσμια οικονομική κρίση όπως καταγράφηκε τη δεκαετία που πέρασε δεν μπορεί να κρύψει μία σειρά από διαρθρωτικές αδυναμίες, όπως το …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Αριστερά ανάλωσαν τόση πολλή ενέργεια στην ενασχόληση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δεν βρήκαν το κουράγιο να σχολιάσουν τη δήλωση Θεοδωρικάκου

admin

Κ. Νοτοπούλου: Η έμφυλη ανισότητα στην ασθένεια

admin

Σ. Φάμελλος: Οφείλουμε να υψώσουμε τείχος απέναντι στην ακροδεξιά και τον φασισμό

admin