Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μίτσελ: «Είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη, μπορούμε να νικήσουμε την Καραμπάγκ»

 

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα κόντρα στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μετά τις δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά, ήρθε η σειρά του Μίτσελ να απαντήσει σε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου, για το παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάγκ. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, ενώ αποκάλυψε, ότι έχει ήδη αποφασίσει για τους 11 παίκτες, που θα ξεκινήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης (6/10).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν μπορεί να νικήσει ο Ολυμπιακός και η σημασία του: «Ναι (Γέλια, γιατί το είπε στα ελληνικά). Και στα 2 ερωτήματα η απάντηση είναι ναι και θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε αύριο. Είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη. Τα προβλήματά μας δεν σταματάνε με τη νίκη με τον Ατρόμητο. Σίγουρα και εγώ και ο σύλλογος πιστεύουμε πως έγινε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον Ουί Τζο αποκάλυψε: «Όλοι οι παίκτες που έχουμε στη λίστα είναι διαθέσιμοι για να αγωνιστούν. Θα το επιβεβαιώσουμε και μετά την προπόνηση. Όλοι έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους».

Για την Καραμπάγκ και τη δήλωση του Χουάνγκ, για τα χαμόγελα των παικτών μετά τις Εθνικές τόνισε:

«Για μένα θα είναι σαν να παίζουμε με Γιουβέντους, Ατλέτικο και Γιουνάιτεντ. Δεν θα αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Έχω τεράστιο σεβασμό για τη Καραμπάγκ και κάθε αντίπαλο. Τη Καραμπάγκ που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει παρουσία στην Ευρώπη και τον ίδιο αντίπαλο. Κάθε αντίπαλο τον σέβομαι. Και όσο για τη δήλωση του Χουάνγκ είμαι χαρούμενος για αυτό όμως όπως είπε ο Ματιέ αυτοί που πρέπει να δείξουν ότι πρέπει είναι οι παίκτες. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες πρέπει να δείξουν για το τι είναι ικανοί. Να μας δείξουν για το τι είναι ικανοί και γιατί είναι εδώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Να το κάνουν και στην προπόνηση και στους αγώνες».

Για το πως αλλάζει το κλίμα, μετά από 10 παιχνίδια, χωρίς νίκη είπε: «Είναι μία αρνητική ισορροπία. Όμως δεν θα σταθούμε εκεί. Έχω βρει σωστή συμπεριφορά, σωστή στάση και ανταγωνισμό. Εάν με ρωτούσατε πριν έρθει θα σας έλεγα αυτά θα ήθελα να βρω. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το παρελθόν αλλά κάτι για το μέλλον».

Για το αν θα είναι η 700η συμμετοχή του Βαλμπουενά εκμυστηρεύτηκε: «Ναι έχω αποφασίσει για την 11άδα. Ναι θα μπορούμε να είναι ένας παίκτης που θα γιορτάσει τα 700 παιχνίδια. Μπορούσε να παίξουμε με 16 παίκτες, όπως λέω στους παίκτες μου. Κανείς δεν πίστευε πως ο Ματιέ θα ήταν πρωταγωνιστής στο προηγούμενο ματς αλλά μπήκε και ήταν καταπληκτικός».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Για το… τρεμπλ τελικών ο Παναθηναϊκός, για την έκπληξη ο Μίλωνας

admin

Για την νίκη στην Μπολόνια και το βλέμμα στο πλεονέκτημα

admin

Ισπανία (30η αγωνιστική): Ντέρμπι παραμονής και τελευταία ευκαιρία για αντεπίθεση

admin
Translate »
×