ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαγική βραδιά για τον Ιγκουαΐν που δεν τη… χάρηκε

 

Μπορεί ο Πιπίτα, να πέτυχε χατ-τρικ σε 27 λεπτά, η ισοπαλία 4-4 όμως απέναντι στη Charlotte, σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων δεν τον άφησαν να το γιορτάσει όπως θα ήθελε.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν τα έκανε όλα σωστά στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Charlotte, όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, στο τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ 23′ ο Ιγουαΐν άνοιξε λογαριασμό, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να έρχεται στο 37′. Στο 45′ + 5′ ήρθε το τρίτο τέρμα με πέναλτι, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ. Η ομάδα του όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και ήρθε ισόπαλη 4-4 μένοντας χωρίς νίκη για ακόμη μία φορά από τις 17 του μήνα.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *