Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μακσβίτις: «Χαλαρώσαμε πολύ, σταματήσαμε να παίζουμε και χάσαμε εύκολα το ματς»

 

Στην αδράνεια της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. 

Ο “διπρόσωπος” Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 15 πόντων στο φινάλε του πρώτου μέρους και με πρωτεργάτη του τον Πάρις Λι σε άμυνα και επίθεση, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 89-65 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας για την 21η “στροφή” της Euroleague.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των Λιθουανών, Κάζις Μακσβίτις στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην αδράνεια της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και τόνισε πως το “τριφύλλι” ήταν εντυπωσιακό και ανέτρεψε το ματς.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Κάζις Μακσβίτις:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Πολύ περίεργο παιχνίδι. Ποτέ στην καριέρα μου δεν θα φανταζόμουν ένα παιχνίδι που να είναι μπροστά η ομάδα μου με 15 πόντους και τελικά να χάσει. Και μάλιστα να δεχθούμε τόσους πόντους σε τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Ακόμα και σε χαμηλότερες κατηγορίες δεν συμβαίνει αυτό. Χαλαρώσαμε πολύ, σταματήσαμε να παίζουμε και τελικά χάσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα παίζει ρόλο και χαλαρώσαμε περισσότερο. Σημαντικό είναι επίσης ότι δεν έχουμε βασικό πόιντ γκαρντ και χάσαμε τον έλεγχο του ματς».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στον Πανιώνιο και τη νέα χρονιά η Κακουράτου!

admin

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψετε από τη Νιόν με την Κούπα»

admin

Μπάγερν και Ζιντάν κοντά σε συμφωνία

admin