Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μακ Άλιστερ: «Το Μουντιάλ μού άλλαξε τη ζωή»

 

Ο Αργεντινός μέσος, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη ρουτίνα της ζωής του, επισημαίνοντας πως είναι… βαρετή, αλλά μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, τονίζοντας πως τον έκανε καλύτερο παίκτη και άνθρωπο.

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, που αγωνίζεται στην Premier League με την Μπράιτον, ανέφερε πως πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν τον γνώριζε κανείς στην πατρίδα του, ενώ κατά την επιστροφή του σε αυτή τον περίμεναν περίπου 20.000 φίλαθλοι. Παράλληλα, ο 24χρονος μέσος τόνισε πως η κατάκτηση του Μουντιάλ τον έκανε καλύτερο, τόσο ως παίκτη, όσο και ως άνθρωπο.

Αρχικά ο Μακ Άλιστερ ανέφερε: «Η ζωή μου είναι βαρετή όπως πάντα. Προπόνηση και μετά σπίτι, αράζω στον καναπέ, πίνω μάτε, παίζω ποδόσφαιρο. Η ζωή μου είναι ίδια με πριν. Λαμβάνω σίγουρα μεγαλύτερη αναγνώριση, είναι αλήθεια. Είμαι από μια πόλη που λέγεται Πάμπα και έξι μήνες πριν το Μουντιάλ, ήμουν στη μέση του αεροδρομίου και ούτε ένας άνθρωπος δε με αναγνώριζε. Κι αυτό στην ίδια μου την πόλη. Μετά το Μουντιάλ πήγα πίσω στην Πάμπα και υπήρχαν 20.000 άνθρωποι που με περίμεναν στο αεροδρόμιο. Οπότε ναι, αυτό άλλαξε στη ζωή μου».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Το να είμαι μέρος της εθνικής Αργεντινής στο Κατάρ και το ότι πάλεψα να μπω στην ομάδα, με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Με έμαθε να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Πριν όταν δεν έπαιζα έλεγα πάντα πως δε με νοιάζει τίποτα. Αλλά τώρα έχω αλλάξει νοοτροπία και ξέρω ότι οτιδήποτε κάνουμε ως παίκτες είναι για την ομάδα. Όταν λέω ότι με βοήθησε ως άνθρωπο, το εννοώ».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σπανούλης: «θα έρθουν στιγμές σαν αυτή όπου με ένα σουτ θα κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα»

admin

Υπό παραχώρηση Ραφίνια, Φάτι και Λόπες

admin

Ρούντιγκερ: “Ο σεβασμός και η ανεκτικότητα είναι θεμελιώδεις αρχές”

admin
Translate »
×