Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Μαρμάρωσε» ο περαστικός μόλις τον είδε: Θρίλερ με το νεκρό άντρα στην παραλία, έχει τραύμα στο κεφάλι

Νεκρός άνδρας ηλικίας 68 ετών εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στην παραλία «Πίτσα» στο Ξυλόκαστρο.

Η υπόθεση παίρνει διαστάσεις θρίλερ, καθώς ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη, διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα στο κεφάλι του.

Οι άνδρες του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα διερευνήσουν αν τα τραύματα στο κεφάλι του άνδρα οφείλονται σε κάποιο ατύχημα ή είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Ξυλόκαστρο: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 68χρονου

Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει: «Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες Κυριακή (30/10), το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου ότι άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην ελεύθερη παραλία «ΠΙΤΣΑ» του Δήμου Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης Ν. Κορινθίας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 68χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κιάτου, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας».

The post «Μαρμάρωσε» ο περαστικός μόλις τον είδε: Θρίλερ με το νεκρό άντρα στην παραλία, έχει τραύμα στο κεφάλι appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: fumara

Σχετικές αναρτήσεις

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει

admin

Η «καλύτερη αγγελία όλων των εποχών» Όλη η Ελλάδα μιλάει για τον πιο φιλόξενο σπιτονοικοκύρη και το υπέροχο σπίτι του

admin

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

admin