ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρσέλο, ποιότητα και… τρέξιμο

 

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε και με το… παραπάνω τις προβλέψεις για εντυπωσιακές κινήσεις πριν δηλώσει τη λίστα στην ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ.

Με έξι εκατομμύρια πήρε τον Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη, έκανε μία ακόμη προσθήκη εξτρέμ με τον Τζος Μπόουλερ και ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον θρύλο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σταρ μετά από μία μεγάλη καριέρα στη Ρέαλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε τα πάντα, έρχεται στη χώρα μας, σε μία κίνηση που απασχόλησε τα ΜΜΕ και όχι μόνον, σε όλο τον κόσμο και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων των πρωταθλητών.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αλλάζουν απλώς, αλλά αυξάνουν εντυπωσιακά την ποιότητα τους και ειδικά μεσοεπιθετικά θα είναι μία άλλη ομάδα από εκείνη που ξεκίνησε τη σεζόν. Μπροστά από την άμυνα και τον Εμβιλά καθιερώνονται οι Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και Μπιέλ, στα εξτρέμ βασικός θα είναι με την ταχύτητα και την τεχνική του ο Μπόουλερ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ουί-Τζο Χουάνγκ θα έχει πολλά ματς στην αρχική ενδεκάδα. Την μπαγκέτα θα κρατάει ο σταρ Μαρσέλο, ο ερχομός του οποίου αναβαθμίζει όχι μόνον τον Ολυμπιακό, αλλά και συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, πριν καν αγωνιστεί.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει πλέον τα υλικά με τα οποία θέλει να παρουσιάσει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Με ταχύτητα στο παιχνίδι, αλλά και στη σκέψη, με φαντασία και αποτελεσματικότητα. Ήδη είναι ευδιάκριτη η προσπάθεια να παίξει η ομάδα του πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως θέλουν οι φίλαθλοι της, όπως είναι φανερά και τα σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την εικόνα της στο ξεκίνημα της σεζόν. Ξέρει όμως, ότι τόσα νέα πρόσωπα θέλουν και το χρόνο τους για να «δέσουν». Με το χρόνο να μην είναι ποτέ σύμμαχος του από τότε που ανέλαβε.

Το… τρέξιμο για τον Ισπανό προπονητή μόλις τώρα άρχισε, μαζί και τα «διπλά» παιχνίδια κάθε εβδομάδα, αφού ξεκινάει και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός πάει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Ναντ και την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο της Μπουντεσλκίγκα (μαζί με την Ντόρτμουντ), Φράιμπουργκ. Δύο -εκτός όλων των άλλων- αθλητικές ομάδες, με τρεξίματα. Μέσα, όμως, από τους συνεχόμενους αγώνες, θα «δέσουν» πιο γρήγορα οι «ερυθρόλευκοι» και στόχος είναι να βγουν με όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη από τα προσεχή παιχνίδια μέχρι την πρώτη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες…


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΜπάμπης Παπάζογλου

Σχετικές αναρτήσεις

Σύνθημα νίκης και… ανατροπής με Γουίλιαμς-Γκος

admin

Μετά από έξι χρόνια στα ημιτελικά του Μαϊάμι ο Σβέρεφ

admin

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάτσε

admin
Translate »
×