Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρτσίνιακ: «Επτά Γάλλοι είχαν μπει στο γήπεδο στο πριν το γκολ του Εμπαπέ»

 

Ο διαιτητής του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ μίλησε για την απίστευτη εμπειρία που βίωσε, αλλά και τις – λίγες – αμφιλεγόμενες φάσεις που είχε το… ματς του αιώνα.

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Πολωνίας, λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία. Μάλιστα, ο 41χρονος σχολίασε και όσα ακούστηκαν για το τρίτο γκολ της “αλμπισελέστε”, τονίζοντας ότι το ίδιο συνέβη και σε αντίστοιχη φάση των “τρικολόρ”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μάλλον ήταν ο παίκτης του αγώνα (σ.σ. ο Κιλιάν Εμπαπέ), αν μπορούμε να το πούμε αυτό για κάποιον που δεν κέρδισε το ματς. Είδα δάκρυα να κυλούν στα μάτια του. Με κοίταξε, είδε ότι μόλις είχα δώσει τα χέρια με τον Ούγκο Γιορίς και έκανε ένα βήμα, οπότε πήγα να τον δω και χαιρετηθήκαμε. Τον έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα του, τον σπουδαίο του αγώνα. Είναι σπουδαίος παίκτης. Είπε επίσης ότι εμείς, εγώ και οι βοηθοί μου διαιτητές) είχαμε κάνει καλή παρουσία, και μας ευχαρίστησε. Κοίταξε κάτω και με ξάφνιασε λίγο, γιατί ήθελα απλώς να του σφίξω το χέρι. Αυτά όμως είναι συναισθήματα. Τον παρηγόρησα λέγοντάς του ότι λυπάμαι που τελείωσε έτσι, γιατί το ματς ήταν απίστευτο».

Για τις φάσεις των γκολ στις οποίες έχουν μπει επιπλέον παίκτες στο γήπεδο: «Οι Γάλλοι δεν ανέφεραν αυτή τη φωτογραφία, όπου μπορείτε να δείτε πώς υπάρχουν επτά Γάλλοι στο γήπεδο όταν ο Εμπαπέ σκοράρει. Τι αντίκτυπο είχαν οι παίκτες που σηκώθηκαν και μπήκαν στο γήπεδο; Υπάρχουν σοβαρές εφημερίδες και εκείνες που αναζητούν θόρυβο. Μου έχουν γράψει φίλοι, σπουδαίοι διαιτητές της Γαλλίας. Η αποδοχή ήταν μεγάλη. Πολλοί επαγγελματίες και ποδοσφαιριστές μάς έχουν στείλει συγχαρητήρια. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε ότι ήμασταν σπουδαίοι διαιτητές».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

admin

Εθνική Ελλάδας: «Ένα πέναλτι και μια πρόκριση μπορεί να χαθεί, η ελπίδα δεν θα χαθεί ποτέ»

admin

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

admin
Translate »
×