Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Μας λυπούνται επειδή έχουμε 18 παιδιά αλλά εμείς είμαστε πανευτυχείς!»

Όταν η Desiree και ο Christopher γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, είχαν 3 και 8 παιδιά αντίστοιχα από προηγούμενους γάμους τους. Στη συνέχεια παντρεύτηκαν και έκαναν ακόμα 7 παιδιά μαζί και πλέον ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι στο Τέξας.

«Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μείναμε μόνοι μας στο σπίτι. Μάλλον δεν έχει συμβεί ποτέ», ανέφεραν και οι δύο γελώντας, δείχνοντας ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι με την μεγάλη οικογένειά τους.

Ωστόσο, συχνά πέφτουν θύματα οίκτου ή κατακραυγής επειδή επέλεξαν να φτιάξουν μια πολυμελή οικογένεια. «Πολλοί άνθρωποι μας λυπούνται ή μας κρίνουν σκληρά για την επιλογή μας. Κάποιοι θεωρούν ότι κάνουμε κακό στον πλανήτη που ήδη υποφέρει από υπερπληθυσμό, ενώ άλλοι νομίζουν πως η ζωή μας έχει καταστραφεί από τα πολλά παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Desiree.

«Υπάρχει μια τεράστια παρανόηση», συμπληρώνει ο Christopher. «Όσοι ακούν 18 παιδιά νομίζουν ότι ζούμε μέσα στο απόλυτο χάος, αλλά κάνουν λάθος. Στην πραγματικότητα, ζούμε με βάση συγκεκριμένους κανόνες και αυστηρά όρια όπως όλες οι οικογένειες. Δεν υπάρχει χάος αλλά μια καλοκουρδισμένη μηχανή που μας επιτρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, ασφαλείς και ευτυχισμένοι».

Παρά τα αρνητικά σχόλια, ο Desiree και ο Christopher – που χρειάζονται πολλά μεγάλα αυτοκίνητα αν θέλουν να πάνε κάπου οικογενειακώς – δεν θα άλλαζαν την οικογένειά τους. Μπορεί να κουράζονται (και να ξοδεύουν!) λίγο παραπάνω, αλλά τα παιδιά τους είναι ολόκληρη η ζωή τους, όπως λένε, ενώ η μεγάλη οικογένεια ήταν όνειρο ζωής και για τους δυο.

πηγή : tilestwra

The post «Μας λυπούνται επειδή έχουμε 18 παιδιά αλλά εμείς είμαστε πανευτυχείς!» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×