Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ματίας Αλμέιδα: Το κλειδί για να παίξει ο Ορμπελίν Πινέδα στο Μουντιάλ»

 

Ιστοσελίδα στο Μεξικό κάνει αφιέρωμα στον προπονητή της ΑΕΚ και πως εκείνος βοήθησε τον ποδοσφαιριστή της “Ένωσης” να βρεθεί στους 26 εκλεκτούς του “Τάτα” Μαρτίνο για το Κατάρ.

«Ματίας Αλμέιδα: Το κλειδί για να παίξει ο Ορμπελίν Πινέδα στο Μουντιάλ». Είναι ο τίτλος αφιερώματος της ιστοσελίδας του Μεξικού “bolavip” στην παρουσία του μέσου της εθνικής ομάδας της χώρας στο Κατάρ.

«Η επανένωση του Ορμπελίν Πινέδα με τον Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα ήταν καθοριστική για να κερδίσει μια θέση στην τελική λίστα των 26 που θα εκπροσωπήσουν το Μεξικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ» αναφέρει.

«Το 2018, ο Ορμπελίν Πινέδα απογοητεύτηκε που έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, όταν κόπηκε από τον Χουάν Κάρλος Οσόριο. Το 2022, θα μπορούσε να βιώσει την ίδια κατάσταση, αν δεν είχε αποφασίσει να φύγει από τη Θέλτα. Βρήκε την ΑΕΚ ως την καλύτερη επιλογή, γιατί, πέραν των άλλων, είδε τον Ματίας Αλμέιδα ως τον καλύτερο σύμμαχο για να τον βοηθήσει να ξαναβρεί την καλύτερη εκδοχή του. Δεν είχε άδικο, γιατί μαζί με τον προπονητή, με τον οποίο κατέκτησε τρεις τίτλους στην Τσίβας Γκουανταλαχάρα, σύντομα απέκτησε τη συνέχεια που του έλειπε το προηγούμενο εξάμηνο. Έπαιξε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, πάντα ως βασικός, για να πείσει τελικά τον Τάτα Μαρτίνο» προσθέτει.

Το Μεξικό θα κάνει… πρεμιέρα στο Μουντιάλ του Κατάρ στις 22 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζοντας την Πολωνία στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, τον οποίο συμπληρώνουν Αργεντινή και Σαουδική Αραβία.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Tο ertsports συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

admin

Οι στόχοι και η στυγνή πραγματικότητα στον πλανήτη Euroleague

admin

Βγαίνει το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League

admin
Translate »
×