Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχω κάνει κανένα μπότοξ – Ας με ψάξουν, είμαι φυσική»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την εικόνα της, και απάντησε στο ερώτημα αν έχει κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις στιλιστικές της επιλογές, την αδυναμία της στα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τις αισθητικές επεμβάσεις. «Εγώ αν φορέσω φλατ παπούτσι με κουράζει, έτσι έχει συνηθίζει τα πόδι μου» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι έχει πάρα πολλά σακάκια και πάντα επιλέγει έντονα χρώματα.

Ματίνα Παγώνη: Τι αποκάλυψε για την εικόνα της

«Όταν έρχεται μια γιατρίνα με ένα ωραίο χτένισμα, πρέπει να της το πεις. Μεταξύ μας οι γυναίκες δεν πρέπει να ζηλεύουμε, ίσα – ίσα να χαιρόμαστε αν η άλλη είναι ωραία ντυμένη. Να της το λέμε κιόλας, να της ανεβάζουμε και το ηθικό» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Ερωτηθείσα για το αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, ξεκαθάρισε πως είναι κάθετα αντίθετη και πως χρησιμοποιεί μόνο κρέμες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να με ψάξει ο οποιοσδήποτε και να με δει δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα».

Για την πρόσφατη κλοπή του πορτοφολιού της, αποκάλυψε ότι είχε αρκετά χρήματα μέσα και πως τα έβαλε με το εαυτό της που δεν κατάλαβε τίποτα όταν συνέβη. «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τρέχω για ταυτότητες, δίπλωμα κλπ» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

The post Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχω κάνει κανένα μπότοξ – Ας με ψάξουν, είμαι φυσική» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×